Дейвис инвестира сериозна сума в ЦСКА

16611
Дейвис инвестира сериозна сума в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Официалният председател на Надзорния съвет на ЦСКА, Лоурънс Дейвис, разполага със сумата от 30 млн. евро, които желае да инвестира в ново съоражение за "армейците". Британският бизнесмен иска да инвестира със свои партньори и е готов да представи пред правителството банкова гаранция за сумата, пише football24.bg, цитирайки "Труд".

Изпълнителният директор на ЦСКА Тодоров обяви намеренията и осигурената от Дейвис сума, но и уточни при какви условия може да се случи реконструкцията. В момента ст. "Българска армия" е даден на дългосрочна концесия на ЦСКА, но по закон в тази ситуация не се позволяват външни инвеститора затова трябва да се отмени  концесията. Дейвис е готов с проект за 26-хиляден стадион, но той може да бъде обновен до 34 000. Така ще се изпълни идеята "Българска армия" да кандидатства за мачове от Евро 2020. Според проектантите не е необходимо напълно разрушаване на настоящия стадион, а основите могат да бъдат използвани.

Огромен финансов стимул за Нефтохимик срещу ЦСКА

С рекордни премии ще бъдат стимулирани футболистите от "Нефтохимик" за мача си от 18-ия кръг в "А" група срещу ЦСКА. "Стандартните за п...

Сдружението "ЦСКА завинаги" ще асистира по всички начини на футболния клуб. Благодарение най-вече на Александър Чакмаков и Стойне Манолов "Армията" заприлича на приличен европейски стадион на двубоя срещу " Лудогорец" (0:2). Бизнесмените са си поставили за цел да не спират ремонтите, от които най-вече ще спечелят юношите.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ