Иво Котев: ЦСКА ще има лиценз, разплатихме се с Иван Иванов

14011
Иво Котев: ЦСКА ще има лиценз, разплатихме се с Иван Иванов
Снимка: БГНЕС

Членът на УС на ЦСКА Иво Котев коментира напускането на Емил Гъргоров и Джаксън Менди, като заяви, че през последните няколко дни клубът е бил подложен на атаки, целящи унищожението му, пише вестник "Тема Спорт".

"Не е коректно да се работи зад гърба на друг клуб тогава, когато играчите са на лагер. Не е нормално да се преговаря зад гърба на ЦСКА. Не е колегиално дадени отбори да крадат футболистите на съперника. Не мога да коментирам действията на другите, но не е колегиално да си правят селекцията с наши футболисти. Нямаше как да разберем, че Литекс искат да вземат Менди. Не можем да го подслушваме", каза Котев във връзка с напускането на французина.

Демонстрираш сериозни намерения - получаваш ЦСКА, разкри Тодоров

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров даде интервю, в което коментира подробно обстановката в клуба. Той разкри, че ръково...

"Точно когато идва времето за лиценза, едни и същи хора, които искаха да ликвидират ЦСКА преди година, отново се намесват и правят всичко възможно клубът да бъде затруднен. На Иван Иванов вече всичко е изчистено. Заварили сме колосални плащания от предишното ръководство. А сега разни псевдоцесекари ни спъват и хвърлят помия - върху ръководството и отбора. За всички нас в клуба това е целенасочена атака, много добре обмислена и планирана", допълни още членът на УС.

"Само за ЦСКА се тръби, че има забавяния при плащанията. Да, има, не мога да го отрека. Но като всеки клуб в България имаме финансови затруднения. Правим и невъзможното, за да се справим. А насреща целенасочени, незаслужени атаки срещу нас. И те сигурно ще продължат. Къде бяха всички, когато бяхме пред изваждане от А група? Сега понеже наближават лицензирането и мониторингът от УЕФА, атаките се засилват. В нашата обрулена държава точно хора, които се пишат за цесекари, убиват клуба бавно и постепенно”, гневен бе Котев.

"ЦСКА не само ще има лиценз, а и нещата ще бъдат далеч по-добре. За една година извадихме много неща от блатото, но не може да се оправи всичко. Всеки ден се борим със зъби и нокти", каза още Иво Котев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com