Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Георги Иванов се срещна с президента на УЕФА Александър Чеферин

25 април 2024, 01:53 часа • 836 прочитания

Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов се срещна с президента на УЕФА Александър Чеферин в Нион, където делегация от нашата страна бе на официално посещение. С ръководителя на Съюза пътуваха още вицепрезидента на БФС Атанас Фурнаджиев, изпълнителният директор Борислав Попов, както и директорът на Международния отдел Ивета Банкова-Стоянова.

Първата визита на Георги Иванов в УЕФА

От страна на европейската футболна централа в събитието участие взе и Зоран Лакович, директор на звено “Национални асоциации” към УЕФА. Това беше първата визита на новоизбрания лидер на Съюза Георги Иванов в УЕФА. Той пое управлението на родната федерация на конгреса на 15-и март.

ОЩЕ: Сираков: Превърнахме футбола във война, Георги Иванов ми е израснал пред очите

ВАР-ът на Actualno

БФС: Срещата бе изключително ползотворна

Срещата бе изключително ползотворна, като Александър Чеферин поздрави лично Георги Иванов за изборната му победа и изрази пълната си подкрепа към новия президент на БФС, твърдят от прес отдела на футболното ни ведомство. Зоран Лакович от своя страна отправи официална покана към Иванов да бъде гост на следващата регионална сбирка на европейските футболни федерации, която ще се проведе по-късно тази година в Кипър.

ОЩЕ: Отборът на Любо Пенев покани Гонзо и шефа на съдиите на диспут в ефир

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес