Зума: Локомотив пак ще е сред челните отбори

14855
Зума: Локомотив пак ще е сред челните отбори
Снимка: БГНЕС

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев вярва, че въпреки трудното начало, тимът ще се върне на водещите места в А група.

"Трябва да кажем едно голямо "благодаря" на Константин Динев за това, че дaдe акциите на сдружението "Бъдеще за Локомотив". За никой, който е работил или е помагал на Локомотив, никога няма да кажа лоша дума. Мисля, че, ако той имаше възможност, щеше да продължи да издържа отбора. Но никой не е застрахован от проблеми в бизнеса", коментира Зума, цитиран от "Тема Спорт".

Таван на заплатите и в Локо (Пд), само че 4-цифрен

Въвеждане на таван на заплатите от 1500 до 2500 лв. умуват на "Лаута" новите шефове на Локомотив (Пд), съобщава вестник "Труд". До късн...

"Сега има много голям ентусиазъм и всички фенове са обединени и доволни. Ще е много трудно обаче, защото пак започваме отначало. Но по-добре в А група, отколкото в областните или В. Смятам, че Неделчо Матушев ще се справи, доказал се е. Той ще успее да изгради силен отбор, който да играе добър футбол и да донесе голяма радост на феновете", добави легендата на черно-белите и българския футбол.

"Нямаме никакви претенции за нищо. Много е рано да говорим за амбиции и цели. Вярвам само, че Локомотив Пловдив ще се върне по-силен и пак ще е сред челните отбори", завърши бившият селекционер на националния отбор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ