Две деца пострадаха при катастрофа в Градево

10576
Две деца пострадаха при катастрофа в Градево
Снимка: БГНЕС

Две жени и две момчета на 5 и 8 години са приети в МБАЛ-Благоевград след тежка катастрофа, станала тази сутрин на пътя Симитли - Банско, предаде  БГНЕС.

Пътният инцидент стана в 10.10 часа на пътя, който минава през махала Сръндачка на симитлийското село Градево. На плавен десен завой движещият се в посока Симитли лек автомобил "Шевролет" със софийска регистрация навлиза в насрещното движение, най-вероятно поради отклоняване вниманието на водачката. С нея пътува съпругът й и бебе на около 6 месеца. Шевролетът се врязва странично в движещия се в посока Предел лек автомобил, в който освен водача пътуват две жени и две деца - момчета.

При удара лекият автомобил с благоевградска регистрация излита вдясно от пътя, спуска се по 2-метровия скат и предницата му се забива в градината, след което прави един лупинг през предната си част и пада по таван.

Пътниците и шофьорът на благоевградския автомобил излизат сами от смачканото купе. С линейка на ФСМП-Симитли жените и двете деца са транспортирани до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград.

28-годишната В.В., 32-годишната И.А. и двете момчета на 5 и 8 години са с повърхностни наранявания в областта на главите. На двете жени са поставени предпазни яки, в момента им се правят изследвания. Децата са се отървали само с уплаха. Водачката, съпругът й бебето от шевролета са невредими.

При удара на шевролета е почти откъснато предно ляво колело, той е спрял на 20-на метра след удара. Задното ляво на изхвръкналия в нивата автомобил се е откъснато и отхвръква в лехата със зеле и тикви.

В момента на местопроизшествието се извършва оглед, движението по пътя Симитли-Банско се осъществява само в едната лента и се регулира от полицаи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com