Денис Бродски е новият главен директор „Човешки ресурси“ в TBI Bank

9255
Денис Бродски е новият главен директор „Човешки ресурси“ в TBI Bank
Снимка: TBI Bank

Като много международни компании в днешно време, ние в TBI Bank също се сблъскваме с предизвикателството да се превърнем в работно място, което налага иновациите и предприемаческия начин на мислене. Знаем обаче, че такава трансформация се случва само с опитни и решителни мениджъри, не само експерти, но и вдъхновяващи лидери.

Щастливи сме да ви представим следващия лидер, който се присъединява към екипа на TBI Bank. И още повече да приветстваме колега, който ще повлияе пряко върху трансформацията на нашата компания. Името му е Денис Бродски, нашият нов главен директор „Човешки ресурси“.

TBI Bank e първата банка, която си партнира с Централната банка на Литва за внедряването на незабавни преводи през SEPA Instant

ТBI Bank е първата банка в Югоизточна Европа, която внедрява SEPA Instant, услуга за незабавни международни преводи на територията на Е...

Той има богат опит на ръководни длъжности, насочени към хората в големи, мултикултурни организации. Денис стартира пътешествието си в областта на човешките ресурси преди повече от 20 години като служител по подбор на персонал и изгражда впечатляваща кариера, превръщайки се в един от най-реномираните ЧР специалисти в Украйна. Работил е в различни индустрии и в 15 страни. Предишният му опит включва компании като Reemtsma International, GlaxoSmithKline, EastOne и много други.

Работата на Денис ще бъде фокусирана върху извеждането на управлението на екипа в TBI Bank на следващото ниво, развивайки предприемаческия дух в организацията и поддържането на идеалната работна среда за най-добрите български и румънски таланти.

„Радвам се да се присъединя към силния мениджърски екип на TBI Bank и да подкрепя визията за бъдещето, основана на дигиталната трансформация, казва Денис Бродски. Вътрешно казваме, че технологиите са само малка част от нея, а хората с правилния начин на мислене са много по-решаващи, за да се случи тя. Уверен съм, че вече имаме точните хора с правилното мислене - и с подкрепата на моя екип и мен лично резултатите от тяхната работа скоро ще бъдат видими“.

TBI Bank предлага още по-добри условия по срочни депозити

Осъществяването на мечтите е това, към което много хора се стремят през целия си живот. Често, мечтите ни са свързани с нашите спестява...

„Денис е пример за човек, който може да въздейства силно върху културата в TBI Bank. Радваме се, че се присъедини към нас, за да даде възможност на нашия екип да просперира чрез своя невероятен опит и изключителна страст към работата си“, казва Питър Барон, главен изпълнителен директор на TBI.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Официално: Над 1,1 милиарда е печалбата ни от "Турски поток" досега

Енергийният министър заминава за Турция да предоговаря с "Боташ"

Най-големият безмитен магазин в България отвори врати

Повече компании в България смятат да наемат нови служители през летния сезон

ЕЦБ: Очакванията за инфлацията на потребителите в еврозоната вървят надолу

Гвоздейков подписа с поляци за доставка на 7 двуетажни влака

Забрана за рекламата на хазарт мина на първо четене със заявки за бързо приемане

Къде са най-евтини бензинът и дизелът в България: Цените в седмицата 20.04-26.04.24

Евтим Милошев очаква успешен летен сезон

СЗБ: Българските институции най-сетне поставиха туризма като приоритет

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика