Kaufland България организира безплатно автокино с български филми

13438
Kaufland България организира безплатно автокино с български филми
Снимка: Кауфланд

Kaufland България организира безплатно автокино с български филми на паркинга на своя хипермаркет на бул. „Ген. Тотлебен“ 26 в София. Едни от най-новите заглавия на родното кино, дело на режисьора Мартин Макариев, ще зарадват киноманите в две поредни петъчни вечери. „Диви и щастливи“ е първият филм, който ще бъде прожектиран на 24 юли, а „Привличане“ е лентата, която ще гостува на автокиното на 31 юли.

Двете прожекции са с начален час 21:30 часа, а зрителите ще имат възможността да паркират своите автомобили от 20:00 часа, като капацитетът на паркинга е до 150 места. За улеснение компанията осигурява специален екип на място, който ще разпределя разположението на автомобилите така, че всеки да може да се наслади на прожекцията необезпокоявано и с ясна видимост към специално построения за целта огромен екран.

Kaufland България реализира продажби на близо 750 хиляди продукта „Брей!“ само за месец

Kaufland България реализира продажби на близо 750 хиляди продукта „Брей!“ само месец след официалното представяне на маркат...

За да бъде преживяването наистина като на кино, но без да се нарушава спокойствието на живущите в района, всеки зрител ще трябва да настрои радиостанцията в своя автомобил на конкретна честота, за да приема безпроблемно звука от филма. Всеки гост на автокиното ще получи по-конкретна информация за това от екипа на място.

Специален гост на автокиното, организирано от Kaufland България, ще бъде известният и обичан актьор и продуцент Александър Сано. Освен, че изпълнява главна роля и в двете ленти, Сано съпродуцира „Диви и щастливи“ заедно с актрисата Яна Маринова. През изминалите месеци двамата представиха „Диви и щастливи“ и „Привличане“ в поредица от прожекции на открито из цялата страна.

Любопитен факт е, че част от сцените във филма „Диви и щастливи“ са снимани именно на паркинг на един от хипермаркетите на Kaufland в София.

Инициативата има за цел да осигури алтернативна възможност на хората да гледат български филми на голям екран и на открито през лятото, като компанията предприема и спазва стриктно всички противоепидемични мерки.

Качеството е в основата на дългогодишното партньорство между Kaufland и българските производители

Вече близо 15 години Kaufland България работи рамо до рамо с българските производители. В основата на доброто партньорство винаги стои ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com