Актуализацията на бюджета е криминална

20830
Актуализацията на бюджета е криминална

Актуализацията на бюджета е криминална. Странното е, че не се разбра за кой ще отидат предвидените пари за бизнеса. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Нидал Алгафари в коментар на актуализацията на бюджета и последните политически събития в страната.

"Теорията с връщането на ДДС не издържа, защото на мен ми направи впечатление, че актуализацията беше подкрепена от няколко големи бизнесмени. Хората с дребния и малък бизнес не показаха никаква радост. Това означава, че може би тези пари вече са разпределени и това навежда на мисълта, че актуализацията е криминална", обясни Алгафари. "В момента към правителството липсва всякакво доверие. Те направиха една грешка, после втора, трета и така се докараха до състоянието никой да не им вярва", допълни той.

"На всеки е ясно, че това правителство се крепи на онази гнусна ръчичка, която натисна едно бутонче. Ръчичката беше на Волен Сидеров", обясни Алгафари. "Сега при прегласуването на бюджета, тази ръчичка пак ще натисне правилния бутон, защото му се плаща, защото получава власт и всякакви такива неща. Работата на президента е да налага вето. Това е едно от малкото му правомощия", категоричен беше той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com