X
 
 

Учителка хвърли чин по ученичка, детето е в "Пирогов"

1706 0
photo of Учителка хвърли чин по ученичка, детето е в "Пирогов"
Снимка: БГНЕС
Инцидент с учител и ученик разбуни духовете в училище в софийското село Яна. Дете е прието в Пирогов след спречкване с учител в час по история, предава bTV. След спор за дисциплината в часа, учителят е повдигнал чина, в следствие на което едно от децата на него е с наранявания на ребрата.

Всъщност, "нападателят" е учителката по физическо, която обаче искала на закъснели деца за час по история да им бъдат писани отсъствия. Учителката е влязла в часа, след като преди това подканяла децата да отидат в час. Последвал спор, при който учителката "повдигнала" чин и ударила с ръба в корема момиче на име Соня - поне това е версията, представена от директорката.

14 тона токсични вещества са изхвърлени при село Яна

Изхвърлени са токсични вещества край софийското село Яна, близо до реката в района. Това потвърди Красимир Димитров, директор на Дирекц...

Подаден е сигнал и в полицията. Образователният инспекторат също ще провери случая.

"Звъннаха ми от вкъщи и ми казаха, че госпожата е метнала с чина по детето, което е на 12 годинки и е 20 кила с мокри дрехи. В момента е в "Пирогов" и не знам точно къде е. Причина не мисля, че има, тя е една от най-добрите ученички, нито отговаря, нито се налага. Как си позволява тази госпожа да го направи? Ние си не си бием децата, тя ще ми хвърля чин по детето", разказва бащата Христо Кондов.

"В случая е пострадало дете, което няма вина”, казва пък Райна Стоилова - директор на 116 ОУ "Паисий Хилендарски".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално