Dimmi Argus с нов рок албум в Италия

10114
Dimmi Argus с нов рок албум в Италия

Димитър Аргиров или Dimmi Argus - както е познат с артистичния си псевдоним, издаде нов албум с италианската си група. Албумът е в стил хард рок - мелодичен метъл и е озаглавен "Bad Dream". Съдържа 11 песни, сред които кавър на Black Sabbath и народна песен в хеви-метъл вариант. Включени са и две песни от периода на Димитър в група“ Епизод“, които са с нов аранжимент и текст на английски.

Албумът е предшестван от сингъла "Wish I Could", публикуван дигитално, както и от песента "Pray For Our Souls", която може да чуете в сайта на певеца www.dimmiargus.net.

Destiny`s Child се събират

В края на януари женско трио Destiny`s Child ще се върне отново на сцената с нов проект, съобщи БГНЕС. Новината обяви 31-годишната Бион...

Издател на "Bad Dream" е италианската музикална компания Tanzan Music, а продуцент е Dimmi заедно с останалите членове на групата. Албумът е мастериран от небезизвестния Тimo Тоlkki (Екс Stratovarius, Revolution Renaissance, Symfonia). Подговя се и българско издание, в което ще има още един бонус трак, a някои от песните ще са на български език.

Официалната дата, на която албумът ще бъде публикуван онлайн от италианския лейбъл FreeMood Promotion е 3 май 2013, а след това ще се пусне на дистрибуция и на компакт диск. От офиациалния сайт на Dimmi Argus могат да се правят поръчки за закупуване на албума, да се прослушат част от песните, както и да се направи заявка за безплатен линк за даунлоуд на електронатa версия.

Музикантите са: Dimmi Argus - вокали, бекинг вокали и и клавишни, Matteo Calza - китари и бекинг вокали, Filippo Spezia - бас китара и бекинг вокали и Andrea Cassinari – барабани. Групата е имала вече няколко участия в България, а следващото й гостуване в София ще бъде през септември 2013г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com