Софийската опера награди своя малък приятел № 100

9994
Софийската опера награди своя малък приятел № 100

Незабравим ще остане днешният спектакъл за публиката на „Аладин и вълшебната лампа”. Шестгодищната Наталия Аврамова бе обявена за приятел номер 100 на Софийската опера и балет и получи торта и покана за предстоящата премиера на детската опера „Козелът Сърдитко” от Юли Дамянов. Срещу попълнена книжка „Игра-пътешествие в чудния свят на операта” Наталия и други деца получиха специални грамоти.

По случай Международния ден на детето 1 юни Софийската опера и балет изненада всички свои най-малки почитатели, като им даде възможността да се снимат за спомен и да вземат автографи от изпълнителите на операта „Аладин и вълшебната лампа” на Нино Рота. Поздравления и цветя от директора на Софийската опера и балет акад. Пламен Карталов получи по случай своя рожден ден режисьорът на спектакъла Вера Петрова.

БДЖ подарява безплатно пътуване на децата по случай 1 юни

"Холдинг Български държавни железници" ЕАД и тази година ще спази добрата си традиция да подари безплатно пътуване на всички българск...

Благодарение на подкрепата на Банка „ДСК” днешното представление имаха възможността да гледат 32 деца от детското „SOS селище” в Трявна. Всяко от тях получи книга – подарък от издателство "Булвест" и издателска къща "Анубис".
На 1 юни малчуганите отново ще могат да преживеят незабравими мигове в лична среща с изпълнителите от операта „Аладин и вълшебната лампа”. Представлението започва в 16.00 часа. Сутринта първият ни оперен театър ще зарадва децата със спектакъла „Бастиен и Бастиена” от Моцарт.

Билети се продават на касата на Софийската опера и балет и на касите на EasyPay, онлайн през сайта www.sofiaopera.bg, TixGate, Eventim.bg както и в мрежата на магазини Пикадили, Офис 1, Германос и бензиностанции ОМВ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com