4-те зодии, които са с любовта на живота си

129759
4-те зодии, които са с любовта на живота си
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Няма по-голяма любов за вас от тази, която сте срещнали на този етап. Представите ви за истинската любов са се преобърнали на 180 градуса и вече знаете как трябва да изглежда тя. Чувствате, че летите, обичате и сте обичани в замяна. Вашата любов е страстна, истинска, вие сте освен любовници и най-добри приятели. Споделяте си света, грижите и щастливите моменти. От време-на време се сдърпвате за някоя дреболия, но това не е края на света, защото все още се нагаждате и напасвате характерите си. Мислете за сватба! Няма какво повече да чакате... това е човекът за вас.

 

Специален хороскоп за периода 2016-2020 г.

Единствен по рода си хороскоп, който обхваща няколко години наведнъж. Виж какво пише за зодията ти Годишен хороскоп Овен Уран във в...

Рак

Чувствате се спокойни и удовлетворени от вашата връзка. Имате си доверие и никога не сте предполагали, че може да не ревнувате любимия човек, а толкова да го обичате. Разковничето е в това, че просто сте сигурни както в себе си, така и чувствата на половинката си. Пътувате много, разказвате си мечтите и изживявате филмова любов, за която всеки би мечтал. Толкова време сте чакали този човек да се появи в живота ви, че усещате съвсем ясно – това може да е любовта на живота ви. Бъдете смели в решенията си и не се изненадвайте, ако до края на тази година научите, че ще имате бебе... съдбата си знае работата.

 

Везни

8 редовни лъжи, които казваме по време на секс

Лъжите по време на секс са задължителна част, точно като любовната игра например. Има благородни лъжи, които запазват добрия "тон" по в...

Влюбени сте до уши. Ревнувате умерено, но за къде сте без тази ваша черта от характера. Човека до вас ви разбира и не ви вини, а ви подкрепя и се стреми да не ви дава поводи. Вие сте в една много силна връзка, която ще ви доизгради като характери и ще ви ориентира какви искате да бъдете в живота. Попаднали сте на много стойностен човек, който ви кара да бъдете по-зрели и заедно можете всичко. Трябва да знаете, че търсенето ви приключва още сега. Това е любовта на живота ви и в никакъв случай не бива да я изпускате.

 

Скорпион

Връзката ви е още млада и тепърва й предстои да се развива. Имате усещания и може би знаете, че предстои нещо голямо. Всъщност нямате ни най-малка представа какво ви чака. Най-голямата тръпка в живота ви ще се превърне и във ваш партньор. Имате толкова много общи черти и погледът ви за света си прилича. Искате семейство, искате деца и искате винаги да сте заедно, да си изградите дом и да градите любовта си занапред. Вие сте чудесна симбиоза и никога няма да се разделите. Вярвайте в това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Оливки или черни маслини: Каква е разликата, кое е по-полезно?

Кога НЕ се пекат козунаци за Великден?

Кои са най-лесните начини за боядисване на яйца?

Как да се отървете от бучките и подутините след инжекции

Кога се мият прозорците преди Великден?

Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Таро съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Можете ли да кихнете с отворени очи?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com