Ето какво ще ти донесе Август според зодията

19424
Ето какво ще ти донесе Август според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Август, един от любимите месеци на мнозина. Времето за забавление, емоции и радостни мигове. Но дали е такова за всички? Оказва се, че звездите крият по нещо различно за всяка зодия през Август.

Ето какво ще ви донесе последния месец на Лятото според зодиакалния ви знак.

Овен

За един Овен, Август месец ще бъде предимно месец за романтика. Месецът предсказва, че необвързаните ще имат шанса да се срещнат с нови и специални хора, а може би и с единствения. Възможностите за ново романтично начинание са навсякъде този месец. Пофлиртувайте.

Телец

За един Телец, Август ще ви донесе вътрешния мир, който ви липсваше до скоро. Най-накрая имате ясна визия на това, което наистина обичате, цените и оценявате и какво ви носи най-много щастие. През последните години процъфтявахте в изкуственото щастие и играенето на определена роля, с която се представяте пред света. Вече не, Телец. Най-накрая ще намерите спокойствието, което безнадеждно и неуморно искате.

2-те зодии, които ще загубят любовта си през месец АВГУСТ

Този месец ще е много динамичен в любовен план и някои от зодиите ще загубят стара любов, но е много вероятно да срещнат нова. Ето кои ...

Близнаци

За Близнаците, Август ще бъде един месец, за се откажете от нещата, които вече нямат смисъл за вас. Нездравите взаимоотношения и приятелства, от които трябва да се откажете, ще започнат да се появяват в началото на месеца, за да можете да се освободите.

Рак

През последните месеци поехте по пътя към самооткриването. Бавно, но сигурно се отправяте към мечтания си живот. И през август ще започнете да разкривате дълбока, тъмна тайна, която криете, но от която искате да се отървете. Време е да покаже на останалата част от света вашите скрити таланти. Август се оказва изключително емоционален месец за вас, като впечатлявате с високите си вибрации и страстна енергия.

Лъв

3-те зодии с ново гадже през АВГУСТ

Какво ви очаква в любовта през най-горещия летен месец? Днес ще разберете кои зодии имат най-големи шансове за флиртове, а защо не и за...

Като Лъв, Август е вашият месец да блеснете! Чувствате се и изглеждате много добре този месец, и не се страхувате да го покажете. Вие желаете да се занимавате с лекота, а не с дългосрочни взаимоотношения и точно върху това ще се фокусирате този месец.

Дева

Деви, вие сте перфекционисти в почти всеки аспект от живота ви. Знаете, че понякога може да се почувствате неуспешни, ако не направите нещо правилно от първия път. И понякога това може много да ви разстрои. Опитайте се да се откажете от този перфекционизъм през Август.

Везни

По това време вашите взаимоотношения, независимо дали са с любовник, близък приятел или член на семейството, ще се задълбочат, отколкото до сега. Вие ще се почувствате свързани с този човек на ново ниво и ще отворите завесите за комуникация по нови, невероятни начини.

4-те зодии, които ги чака голяма ПРОМЯНА през месец АВГУСТ

Това са зодиите, които ще се радват на промени в живота си през август. Трябва да приемаме предизвикателствата с усмивка на лицето, а щ...

Скорпион

Скорпионите ще използват месец август като време за изцеление и регенерация за вас самите. Ще намерите време, за да почистите гардероба си, да се поглезите и да се погрижите за по-фините детайли, които сте пропуснали напоследък. Така, в края на месеца ще се почувствате освежени и доволни от себе си.

Стрелец

За Стрелците месец август прогнозира, че ще бъдете изключително агресивни и силни. През този месец ще се почувствате мотивирани и целенасочени. Вашето самочувствие е на най-високо ниво и това е очевидно за всички около вас. Чувствате се страхотно, изглеждате чудесно и ще постигнете велики неща.

Козирог

Любовен хороскоп за месец АВГУСТ

Най-горещият месец от годината ни е подготвил най-горещите любовни страсти. За едни зодии месецът ще е изпълнен с нови вълнуващи изнена...

На вас, Козирог, конкретна връзка в живота ви ще ви причини сериозно главоболие. Тя ще тества вашата вътрешна сила и ще разкрие вашата чувствителност. Не сте свикнали да показвате вашите емоции, така че да може светът да ги види. Ето защо това може да ви се струва странно в началото.

Водолей

За вас, Водолей месец август ще бъде месец, изпълнен с романтика и страст. Ако имате връзка тя ще бъде по-силна от всякога. Ще се усещате привлечени от любимия си по интензивен и чувствен начин. Ще искате да прекарате всеки удобен момент, увити един в друг и ще се отдадете на емоции, прекрасни преживявания и всичко останало, което влюбените обичат да правят!

Риби

През месец Август Рибите ще почувстват екстремно усещане за вътрешен мир. Вашето здраве е в отлична форма и емоционалното ви състояние е в синхрон с физическото ви състояние. Чувствате се спокойни. Чувствате се уравновесени. Чувствате се, че нищо не може да ви спре или да ви попречи да постигате целите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com