Какво издава линията на сърцето ви

12162
Какво издава линията на сърцето ви
Снимка: Thinkstock/Guliver

Погледнете внимателно дясната си ръка и вижте откъде започва линията ви на сърцето. Обикновено тя води началото си от мястото между показалеца и палеца. Намерете своя вариант и прочетете какво означава това.

Открий картата на твоята Съдба според датата на раждане

Картите имат голяма сила, ако знаеш как да ги използваш. Старите номадски племена смятат, че подредбата на картите може да покаже съдб...

A. Ако линията на сърцето води началото си под средния пръст, то вие имате всички качества на истинския лидер. Достатъчно разсъдливи сте , амбициозни, изпълнени с решимост и независими. Вероятно умеете да вземате правилни решения. Понякога обаче сте гладни с околните, тъй като предпочитате да давате любовта си на околните.

B. Ако линията на сърцето ви започва между показалеца и средния пръст вие сте много внимателни към хората и добротата е едно от основните ви качества. Хората с такава линия обикновено са предпазливи и малко нерешителни. При вземането на решения се водят от разума. Околните им се доверяват и споделят тайните си с тях.

C. Ако линията на сърцето ви започва под показалеца това говори, че сте много раним и чувствителен човек. Правите грандиозни планове и ги реализирате, но изисквате много от околните. При това сте склонни да се притеснявате не само за себе си, но и за своите близки и приятели.

D. Ако линията на сърцето ви започва между палеца и показалеца вие имате меко сърце. Притежавате търпение и умението да се радвате на живота. Околните ви наричат мечтател, но вие създавате хармония навсякъде и във всичко. Весел човек сте и сте любимец на хората.

Забранените места за първа среща

Има няколко места, които са забранени за първа среща. Препоръчваме ви да НЕ водите потенациалното си бъдещо гадже там. Най-забранено е...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com