Какво казват звездите за новата седмица

12175
Какво казват звездите за новата седмица
Снимка: iStock/Guliver

Риби

През тази седмица ще изплувате от нереалния ви свят на мечти и измислена реалност и ще се потопите изцяло в реалността. Това ще ви се отдаде учудващо добре. Най-запомнящи от дните ще бъдат сряда, петък и неделя. Сряда ще ви претовари със служебни задължения, които вие ще приемете като предизвикателство, осъзнавайки, че точно сега може да се проявите както никога до сега. Възможно е това да допринесе за по-рязко поведение с близките ви. Предупредени сте- не си го позволявайте. В петък ще бъдете изпълнени със сили, независимо от това, че ще бъде последният работен ден. Мнозина ще завидят на силите и енергичността ви. През периода всичко ще ви се отдава по-добре от всякога. Самите вие ще се чувствате на висота, а околните ще се отнасят с респект към вас. В неделя бъдете внимателни със самочувствието ви, нека то бъде в приемливи граници, за да не обидите някого.

Водолей

През първата половина на седмицата външният ви вид ще е от особена важност. Облеклото и маниерите ви ще са от решаващо значение да протичането на деловите преговори. Четвъртък и петък не са подходящи дни за активна професионална дейност, или поне не назначавайте срещи за този ден. Най-добра работа ще ви свършат уединението и спокойствието. През първия почивен ден не позволявайте на друг да ви предизвика и включи в конфликт. Най-добре прекъснете разговора още в зародиш. Вие самите не говорете много. В неделя се посветете на грижата за себе си. Подарете си общуване с приятни за вас хора и грижи за външността ви. Ще бъдете чувствителни към мнението на другите за вас, затова избягвайте компанията на неприятни хора.

Козирог

През тази седмица на първо място ще бъде общуването с околните. Звездите ви съветват да не губите много нерви и време в празни приказки и опити да доказвате себе си. Няма никакъв смисъл в това. За когото трябва вие вече сте се доказали отдавна. Уреждането на отношенията оставете за другата седмица. Първата половина на периода е подходяща за уреждането на финансови въпроси. Това не включва само печеленето на пари, но и покупки и получаване на подаръци. От четвъртък нататък козметичните процедури ще са особено успешни. Периодът е рисков по отношение на конфликтни ситуации, затова не се задълбочавайте в разговори, които касаят вашата личност. В неделя обърнете повече внимание на духовната част от живота. Купете си предмет на изкуството, за който отдавна сте мечтали.

Стрелец

Стрелците ще са късметлиите през тази седмица. Посветете периода на забавления с любимия ви човек. Ще има достатъчно почивни дни за тази цел. Не поставяйте обаче само своите желания на преден план. Щастието в една връзка се състои във взаимността. Четвъртък, петък и събота може да се заемете с подреждането на служебните ви задачи, за да си гарантирате ред, увереност и спокойствие преди новата работна седмица. Така ще имате сериозно предимство пред останалите. В неделя най-добре си останете у дома, тъй като общуването може да ви постави в конфликтна ситуация. Просто ще сте уморени и сами няма да усещате раздразнителността ви, а после ще трябва да се извинявате. Бъдете умерени в храненето. Не употребявайте алкохол.

Скорпион

Скорпионите ще посрещнат новата седмица, изпълнени с емоции. Хубаво е да имате идеи как точно да изразите всички тези чувства, които напират във вас. Заместете раздразнителността и несдържаността с душевен подем и ентусиазъм за творчество. Направата на мартеници е добра идея за канализирането на енергията ви. Вторник е добър ден за въвеждане на ред в домашния бюджет. Позволили сте си повече неща и почивните дни може да ви дойдат в повече. Използвайте по-прости неща за забавление, като дълги разходки, за които да си вземете храна от вкъщи. Напитките също може да приготвите от рано. Какво по-здравословно от бутилка билков чай с мед. Четвъртък и петък ще ви изтощят от общуване, но това ще е нещото, от което най-много ще имате нужда. В събота ви очаква странна новина. Не бързайте да се ядосвате. Всичко може да бъде погледнато от положителния му ъгъл. През почивните дни най-добре не шофирайте, а посветете дните на истинска почивка у дома.

Везни

Първата част от новата седмица посветете изцяло на личния ви живот. Работата няма да избяга, а и когато сте напрегнати, заради съмнения и чуденки, няма как да сте в перфектната работна форма. Отношенията с колегите може да се изострят, но тогава си задайте въпроса какво е вашето поведение и дали не сте прекалено взискателни към тях. Четвъртък се очертава наситен ден, в който почти ще забравите, че е празник. Това ще е най-сериозният сигнал за вас, че имате нужда от сериозно разтоварване в личния ви живот или просто трябва да приемете това, от което се дърпате толкова дълго. Ако се чувствате добре, не позволявайте на страха да ви лиши от щастието ви. Неделя ще ви донесе истинско блаженство- близо до роднините ви и любимите ви хора, вие ще се чувствате в пълна хармония. Не си давайте зор за нищо и оставете да бъдете обгрижвани.

Дева

На представителите на знака Дева ще им е трудно да се отърсят от преживяванията от отминалите почивни дни. Задаващите се празници още повече ще затруднят появата на желание за работа. Ако е възможно не поемайте нови задачи, а чинно проверете последните си действия, за да не сте допуснали грешка. Може да въведете ред и на бюрото си. Изобщо – опитайте се да минете между капките. Във вторник е добре да сте на линия по-рано у дома, тъй като ще се наложи да участвате в семейния съвет по решаването на важен въпрос. Бъдете търпеливи с децата. В сряда звездите ви препоръчват да проявите скромност и смиреност. Предстои ви среща с човек, който ще изиграе важна роля в живота ви в бъдеще. Четвъртък и петък посветете на срещи с приятели, особено с онези, с които отдавна не сте се виждали. През почивните дни се пазете от настинки. При първите симптоми вземете мерки.

Любовният ви хороскоп за седмицата

Овен През тази седмица отношенията ви с партньора може да се изострят. Дори може да се стигне до въпроса – да остана или да си т...

Лъв

Тази седмица представителите на знака Лъв може да посветят на едно сериозно разчистване на психиката си. Направете списък на нещата, които ви напрягат и си задайте въпроса наистина ли имате нужда от тях. Не забравяйте, че на никого не сте длъжни, особено когато дадени отношения не водят до никакво развитие. Вродената ви дипломация ще ви помогне да се справите с нелеката ситуация. Ако все пак ви измъчват угризения се обадете на приятел, който да ви изслуша и подкрепи. Ако отдавна искате да поканите на среща набелязания човек използвайте за тази цел вторник. В сряда бъдете внимателни с парите си. Не носете големи суми в себе си и проверете дали сте заключили добре преди излизане. Петък е добър ден да обърнете повече внимание на здравето си. Може да направите ненатоварваща гимнастика, ако не правите редовно упражнения. Събота и неделя не се натоварвайте нито физически, нито психически. Вземете онази дебела книга, за която все не ви остава време.

Рак

През тази седмица на преден план ще бъдат пътуванията. Дори да не сте планирали такова, през почивните дни ще имате достатъчно време, за да се разходите извън града. Промяната и чистият въздух са наистина жизненоважни за вас сега. Ако имате нужда от средства използвайте първия ден на седмицата, за да поискате заем. Във вторник се убедете, че сте приключили всички важни задачи, може да подредите и бюрото си. Сряда е добър ден за процедури, свързани със здравето. В четвъртък и петък бъдете добър слушател. Това не само ще допринесе за имиджа ви на добър приятел, но и ще ви помогне, като чуете полезни за вас истории. В нечии думи ще откриете решението на ваш проблем. Не възлагайте големи надежди на петъка. Оставете нещата да се развиват от само себе си. Понякога това е най-доброто решение.

Близнаци

Любовният ви хороскоп за новата седмица

 Овен През тази седмица не си правете големи илюзии и нещата ще се получат от само себе си. В понеделник се запасете с плодове, щ...

През първата половина на седмицата успехът ви ще е свързан с приятни и необикновени запознанства. Приятелство от социалната мрежа може да се прехвърли в реалния живот. Решете се на тази крачка, само ако човекът има приятели, които познавате и информацията ви за него е потвърдена от няколко места. Не рискувайте да излизате със съмнителни типове. Ако имате сериозни въпроси за решаване използвайте за тази цел четвъртък и петък. През събота и неделя може да ви посети вдъхновение за работа. Не го отхвърляйте само, защото е уикенд. Идеите ви ще ви изстрелят напред за много време в бъдещето. Бъдете сигурни, че жертвата ще си заслужава, дори ако ви се наложи да отмените среща с приятели. В здравословно отношение не правете компромиси. Многото почивни дни предполагат повече събирания и консумация на алкохол. Бъдете различни и влезте в ролята на този, който ще помни всичко и няма да се изложи само, защото не знае кога да спре.

Телец

През първата половина на седмицата служебните ви инициативи ще бъдат необикновено ценни за вас. Интересите ви ще бъдат защитени и дори ще получите повече, отколкото сте очаквали. Не се притеснявайте да се срещнете с повече хора, някои от които на високи постове. Ще оставите положително впечатление на човек, на когото може да се разчита. Качествата ви в момента са много търсени. Втората половина на седмицата ще ви предложи намаляване на темпото, в което ще може да обърнете повече внимание на душевните ви нужди. Въведе ред в духовния ви свят и не му отказвайте това, което сърцето ви желае. През почивните дни може да посетите ваши роднини, за да възобновите общуването на едно по-близко ниво. В неделя ще имате възможност да затвърдите социалния си имидж.

Овен

През първата половина от седмицата звездите ви съветват да обърнете повече внимание на приятелите си и да не избягвате общуването с тях. Нищо, че темите, които засягате може да са неприятни за вас или съветите им да не са това, което очаквате да чуете. Именно с това приятелите са ценни – да ни подскажат как изглеждат нещата отстрани, когато не искаме да излезем от черупката ни. Седмицата е благоприятна за по-сериозни промени във външността. Може да си позволите кардинални промени, като промяна на прическата, цвета на косата или опитате нов стил на обличане. Четвъртък и петък ще са най-силни в служебно отношение. Съботата прекарайте у дома и посветете на домашните ви задължения. Може дори да изключите телефона си, за да се насладите изцяло на тишината и спокойствието. В неделя ще бъдете изпълнени със сили. Отдайте ги на социалния ви живот и общуване с хората.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com