Любовният ви хороскоп за новата седмица

17331
Любовният ви хороскоп за новата седмица
Снимка: Pixabay

 Овен

През тази седмица не си правете големи илюзии и нещата ще се получат от само себе си. В понеделник се запасете с плодове, ще са ви нужни повече витамини, за да стартирате бодро седмицата. Във вторник ще трябва да отклоните покана за излизане, тъй като в сряда ви очаква наситен с емоции и събития ден. Човек, с когото започвате отношения ще изисква повече внимание от ваша страна. Опитайте се да бъдете повече слушател, отколкото разказвач, в противен случай, може да оставите впечатление на човек, който мисли предимно за себе си. Петък планирайте още от средата на седмицата и запазете маса в заведението, в което искате да прекарате вечерта. Приятел, който ви дава съвет го прави заради вас, така че се вслушайте в думите му.

Телец

Сега му е времето да си дадете повече свобода. С идването на пролетта е време да се посъбудите и да изхвърлите това, което ви тегли назад. Няма как новото да навлезе в живота ви, ако вие оставате същите и не промените нищо в начина ви на мислене и действие. Естествено, не се насилвайте, но действайте смело там, където усещате, че има застой и струя свеж въздух е това, от което имате нужда. Ако ви е страх от по-големи крачки в личния живот, започнете с обновяване на някои неща у дома. Като напр. онази стара прахосмукачка, която само ви къса нервите. Отидете и си изберете това, което искате, вие го заслужавате. После – следвайте списъка.

Близнаци

През тази седмица не позволявайте на никого да насочва живота ви. Може да се вслушате в съвета на приятел или на близък, но това е само за сверяване на часовника. Само вие знаете и усещате как точно трябва да се случат нещата, а и кога. В личния живот звездите препоръчват да проявите повече взаимност към половинката си. Може да му подарите една седмица, в която обръщате внимание предимно на неговите желания и проблеми. Ще разберете много ново за партньора ви. Грижовността ви няма да остане невъзнаградена. Възможно е да ви притеснят болки в гърба. Не се самолекувайте, а отидете на лекар и спазвайте инструкциите, които ви дадат. Във вторник бъдете по-внимателни с транспорта. Дори да закъснявате не си позволявайте да превишавате скоростта или да нарушавате друго правило.

Рак

Тази седмица ви е дадена, за да се наслаждавате на живота. Интересното е, че в ролята на наблюдател ще си гарантирате повече щастливи мигове. Бъдете усмихнати и това ще ви донесе много неочаквани моменти на щастие. Във вторник отделете повече време за себе си вечерта. Отдайте се на занимания, които са приятни за вас. Личното време е много важно, за да се чувстваме щастливи. В средата на седмицата ще получите добра новина, благодарение, на която ще разберете, че до този момент въпросът доста ви е тежал. Може да са си организирате малък празник, в който да отбележете отпадането на този товар. В петък не забравяйте за ваш ангажимент, свързан с родителите ви или други ваши роднини. Вашата помощ е жизненоважна за тях. В събота се водете от чувството за прошката. Не се страхувайте, че ще ви сметнат за глупави. Бъдете благородни.

Лъв

Седмицата ще започне с много слънце в живота ви. Най-сетне сте си взели поука, че не може да контролирате всичко, което се случва около вас. Всъщност вие просто се направили толкова много, че процесът върви сам. Сега е време да обърнете повече внимание на себе си, на физическата си форма, а и на душевните ви терзания или желания. Бъдете максимално откровени с партньора ви, без да забравяте за дипломатичността. Смиреността съществува като явление и във вашия случай само ще добави още повече блясък в образа ви. Не подминавайте болежките и се отнасяйте отговорно към здравето си. Звездите ви съветват да сте внимателни с хазартните игри, най-добре забравете за тях.

Дева

Тази седмица може да се почувствате уморени още в първия ден от работната седмица. Няма нищо учудващо в това, за това не изпитвайте вина. Ако отношенията в екипа са такива дори предупредете колегите си, че не сте във форма. Това обаче ще изисква усилия от ваша страна, като - да си лягате рано, да се храните здравословно и да не се товарите психически с измислени проблеми. Медитацията и истинската вяра, че нещата ще се случат по най-добрия начин, правят чудеса. Понякога животът наистина ни прави услуга, когато ни отдалечи или раздели с даден човек. Фокусирайте се върху това, което имате и отправете взор напред! В сряда очаквайте важно обаждане затова проверете дали телефонът ви е достатъчно зареден. В четвъртък ще имате късмет с парите – може да пуснете тото.

Везни

Красотата ще спаси света и това с пълна сила важи за вас . Дори в душата ви е да тъмно като в нощ, облечете се и излезте така, сякаш отивате да превземете целия свят. Истина е, че дори, когато вътрешно се чувстваме неуверени, но полагаме усилия в правилната посока- нещата се получават. Най-трудното за вас сега е да решите какво точно искате. За да ви се изясни картината забравете за всякакъв страх. Съдбата обича смелите и точно те печелят, иначе – всички могат да губят. В здравословно отношение не пропускайте времето за профилактика. Необикновено топлото време може да ви изиграе лоша шега. Следете да всеки симптом, не пренебрегвайте дори хремата. Седмицата е благоприятна и за това да се огледате за курс по чужд език или повишаване на квалификацията ви. Настройте се за приключения.

Скорпион

Какво казват звездите за предстоящата седмица

Овен През тази седмица не бива да се притеснявате от промените, които настъпват. Наистина сега е най-подходящото време за тях. В работ...

Здравето трябва да е на преден план за вас през тази седмица. Дори да нямате оплаквания, намерете време да направите своя профилактичен преглед. Нищо не ви заплашва, но защо да не се погрижите за добрия ви тонус отрано. В работата може да ви изненадат с опит за кражба на ваша идея. Ако е била нещо не чак толкова особено ,може да си замълчите. В противен случай задайте въпроси по заданието. Едва ли друг ще може да отговори и да го развие както вас и тогава ще стане ясно кой е авторът. Бъдете снизходителни към „крадеца“, останалите ще го „накажат“ вместо вас. Някоя вечер от седмицата обърнете повече внимание на децата. Не правете нищо друго вечерта, освен да разговаряте с тях, истински и им обърнете, колкото внимание искат. Може да купите храна отвън, за да не се налага да губите време в готвене. В любовта ще имате изпепеляващи моменти и то точно, когато най-малко го очаквате.

Стрелец

Тази седмица ще ви постави пред избор. Добре познатото старо вече май не върши работа. Време е за промяна и това е единственото, което ви пречи и ви тормози несъзнателно. Да, ще има неизвестности, но пък иначе би било толкова скучно. Възможно е да изпаднете от една крайност в друга, което не е най-добрият вариант. Имате достатъчно време да преминете през промяната плавно, за да бъде тя ползотворна за вас. Отложете срещите, които няма да ви донесат нищо повече от празни приказки. Заложете на действията. Всичко споделено има минимален шанс да бъде осъществено. В средата на периода може да получите тревожно обаждане. Информацията ще е подвеждаща затова не си хабете нервите напразно.

Козирог

Пред вас се разкриват възможности. Били сте толерантни и въпреки създалата се ситуация излизате от нея с приятели. В подобен случай мнозина биха си спечелили врагове, но не и вие. Не позволявайте на носталгичното чувство да ви разколебае. Поели сте напред и това е единствената правилна посока. Дори времето ще е на ваша страна и ще ви помогне да изпълните замисленото. Добрината ви в отношенията с останалите ще ви даде предимство, което напълно сте заслужили. Имате чувството, че сте способни на чудеса, но е добре в един момент да поспрете и да си починете. Нещо повече – да се поглезите. Първо, заслужавате го и второ, ако не намалите темпото в край на седмицата рискувате да прекарате почивните дни в леглото или в потиснато настроение заради умората. А не бива да го допускате, защото идващият уикенд ще е пълен с изненади.

Хороскоп за първата седмица на февруари

Овен Тази седмица може да донесе любовни радости и приятни изненади. Ще ви се удаде възможност да подредите личния си живот, ако в т...

Водолей

Тази седмица може да срещнете този, за когото отдавна мечтаете – вашият домашен любимец. Както си вървите може да се спънете или просто запознаете с едни тъжни очи, които ако не приберете със себе си ще ви се присънват дълго време. Не се страхувайте от отговорностите, които ще последват . Вашето сърце е толкова широко, че винаги ще намери начин как да вмести в препълненото ви всекидневие. В работата ви очаква изненада, естествено приятна. Някоя сутрин може да се събудите, най-малко едно стъпало нагоре, а някои от вас – направо началници. В личния живот нещата са в застой, но това не значи нищо лошо. Много хора жадуват именно за спокойствие. За емоции ще настъпи съответният момент.

Риби

Често се съмнявате в себе си и това съвсем не ви носи онези ползи, които мислите, че ще имате, за да достигнете едно по-високо ниво. Нивото ви е много над другите, при това отдавна. Не потискайте поривите си. Не се срамувайте от себе си и от емоциите си, това е най-ценното което носите и действително с него печелите останалите. Затова веднага щом се появи съмнение, смело и енергично го стъпчете. Може и да скочите няколко пъти отгоре му. Без да ви е жал. Изобщо съжалението че сто ви носи негативи. Добре е да се научите да бъдете повече егоисти, при вас дозата никога няма да е достатъчна. В петък не си отказвайте посещението на изложба или друго събитие, свързано с изкуството. През почивните не се очертават особени събития, отделете време да направите онези промени у дома ви, които отдавна планирате.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com