Кризата отучи гърците да правят любов

15769
Кризата отучи гърците да правят любов

Поради острата криза и многобройните съкращения в страната гръцките семейства са престанали да правят любов. Интимните ласки в двойките са сменени от агресия и злоба, става ясно от допитване на института по здравеопазване на Гърция.

Резултатите от социологическо проучване, проведено сред 400 жени и 600 мъже на възраст от 35 до 45 години, са показали, че петте години финансова нестабилност в страната не са оказали негативно влияние върху личния живот едва на 31% от гръцките семейства.
В рамките на проведеното допитване са отчитани често използвани във всекидневния живот емоции. Оказало се, че 61% често изпитват чувство на нестабилност, 50% постоянно усещат раздразнение, 35% - депресия, а 19% живеят в страх.

Създадоха аптечка за първа помощ след раздяла

За първи път специалисти създадоха аптечка за лекуване на разбито сърце. Незнайно защо досега можеше да окажете първа помощ само при ф...

Отчитайки резултатите, специалистите подчертават, че съчетанието на чувство на страх, раздразнение и нестабилност при мъжете води до рязко намаляване на сексуалната активност и дори до агресия към половинката.

Според допитването 72% от семействата си служат с обиди, 55% от жените признават, че са изпитвали сексуално унижение, а 18% са били насилени от своите съпрузи. 8% твърдят, че при семейните им скандали се използва физическа сила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com