Не следвайте тези съвети и ще имате щастлива връзка

28831
Не следвайте тези съвети и ще имате щастлива връзка
Снимка: iStock/Guliver

Готови сте на всичко, за да запазите връзката си? Търсите непрекъснато съвети от ваши приятелки и близки. Няма нищо лошо в това, защото всеки съвет може да ви е от полза, но понякога се случва точно обратното - да навреди на връзката ви.

Дали отношенията ви с партньора ще останат стабилни зависи изцяло от вас двамата и не си мислете, че след като приятелките ви са споделили с вас някои хитринки, те непременно ще ви помогнат.

5 начина да се справите с несподелената любов

1. Кажете сбогом на всички илюзии Може би си мислите, че човекът, по когото си падате също изпитва чувства към вас. Тази надежда може ...

Не бива да приемате всеки съвет за чиста монета и не бива да се доверявате толкова много на всички ваши близки, защото никой не е експерт в любовта, нали?

Предлагаме ви няколко съвета, в които не трябва да се заслушвате, защото точно те могат да разрушат връзката ви.

Ако той е истински влюбен, няма да поглежда никоя друга

Любовта означава вярност. Ако обаче вашите приятелки се опитват да ви убедят в това, че ако любимият ви е истински влюбен във вас няма да поглежда никога друга, не ги слушайте. Нормално е да смятаме определени хора за привлекателни и интересни. Това в никакъв случай не значи, че не сме влюбени или че не държим на партньора си. Не забравяйте, че любовта и привличането са две съвсем отделни неща. Спомнете си колко пъти сте коментирали с приятелките си, че някое момче е много симпатично, има хубаво тяло или прекрасна усмивка. Но какво лошо има в това? Затова не се сърдете, ако вашият любим коментира други жени. Това просто означава, че оценява красотата, но пък сърцето му е само за вас.

Само за жени: Как да се превърнете в най-доброто гадже, което някога е имал

Мили дами, ето няколко съвета, които ще ви помогнат да се превърнете в най-якото гадже. 1. Казвайте каквото мислите. Не е нужно да бъ...

В една перфектна връзка всичко е хубаво и лесно

Първо трябва да разберете, че перфектни връзки няма. Също така всяка връзка изисква много време, усилия и търпение, за да потръгне, както трябва. Проблеми винаги ще има, но смисълът е в това да ги решавате заедно, да минавате препятствията заедно и да продължавате да се обичате въпреки всичко.

Научете останалите ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com