Премахни негативната енергия от дома си с малко сол

38695
Премахни негативната енергия от дома си с малко сол
Снимка: iStock/Guliver

Солта е единственото естествено вещество, което използваме в първоначалния си вид и което е концентрирало енергията на Земята. Знаете ли как можем да помогнем на себе си и на близките си с помощта на обикновена готварска сол?

Удивителните прочистващи свойства на солта, способността й да абсорбира отрицателната енергия са известни от древни времена, използвайки солта в ежедневието.

Някои народи ценяли солта колкото златото. В древен Китай като пари се използват монети-плоски торти, печени от солено тесто, върху които е наложен печатът на императора.

Солта носи два противоположни заряда, символизиращи живота и смъртта. Енергията на живота се проявява в свойствата му да поддържа храната свежа (консервиране), както и в нейната лечебна сила.

В същото време всички живи същества умират в много солена вода и на солени почви нищо не расте. Съвременните изследователи са открили, че ефектът на солта върху хората се основава на способността му да записва, съхранява, усилва и предава енергийна информация.

Солта, натрупана в недрата на Земята, носи мощен положителен заряд, който е способен да абсорбира отрицателната енергия на онези, които влизат в контакт с нея. Това обяснява противовъзпалителното и успокояващо действие на солта.

Ритуали със сол за защита от негативна енергия

Не е нужно точно да сте монах, за да усетите фините промени във вибрациите в и около нас. Когато обръщате голямо внимание, можете лесно...

Вземете баня със солена вода

Последиците от тревогите и неприятностите, които внасят нещастие в живота ви, могат да бъдат облекчени с баня със солена вода. Тази терапия не само изчиства енергията ви, но също

Уникалните свойства на солта помагат за неутрализиране на отрицателната енергия в човешкото биополе и в пространството на стаята. Най-лесният начин да прочистите „аурата“ на дома си е да направите мокро почистване, като добавите малко сол към водата. По време на отказ го изсипете във всички ъгли на всяка стая, както и под прага. Както вече споменахме, солта може да се използва за къпане (освен това всички лоши неща излизат от вас, докато плувате в соленото море). Кристалната решетка на това вещество е способна да „записва“ информация, поради което често се използва за конспирации, както и за приготвяне на четвъртък сол. така помага за изхвърлянето на токсините.

На Велики четвъртък солта трябва да се калцинира в тиган, като се четат молитви, а след това да се отиде на църква със сол и да се защити службата. По-лесен начин за приготвяне на четвъртък сол е да я излеете върху чиста чиния или кърпичка в типичен четвъртък призори; сложете „къщичка“ на дланите си и четете молитви. Според принципа на подобието, солта ще придобие същите свойства като приготвената според всички правила на Велики четвъртък. В миналото жените са осолявали храната на съпруга си със сол от четвъртък, ако са подозирали зло око или любовна магия върху него (и то само за превенция).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com