Съвет за всяка зодия за днес, 17 ЯНУАРИ

16549
Съвет за всяка зодия за днес, 17 ЯНУАРИ
Снимка: iStock

Овен

Някои Овни са изкушени от тази тактика, но е по-добре да ограничат амбициите си, да се захванат най-старателно с рутинните си задължения и да помагат, когато им искат съдействие. 

4-те зодии, които НИКОГА не биха ПРОСТИЛИ изневярата

Телец

Дори да се нагърбите с повече отговорности в работата, ще бъде от полза и за вас, и за екипа. Вечерта е само за най-близките ви, сред тях си отдъхвате добре.

Близнаци

Работа може да отведе Близнаците на път, но да намерят пролука в програмата си и да се порадват на природни забележителности, исторически обекти, срещи с интересни хора. Свършеното е добро, макар печалбите да не растат бързо. 

Рак

Група Раци може да свършат много рутинна работа сега и шефовете ще бъдат доволни от старанието и дисциплината им. Други улавят шансове за осъществяване на стари идеи.

Лъв

Лъвовете да не изнервят обстановката, има си време за всичко, просто те са поели много задачи и искат да ги свършат по най-добрия начин. Ще успеете, вероятно и печалбите няма да са лоши.

Дева

Девите сега гледат да подчертаят своя принос в работата, но това надали харесва на околните, някои направо не го забелязват. Не забравяйте, че и другите са ви помагали да решите трудни проблеми.

Везни

Везните и сега леко се разколебават, но резултатите постепенно ще ги окуражат, на прав път са. Някои не са били в добра форма, време е да се постегнат, да се освежат. С парите обаче внимавайте повече.

Скорпион

Най-лудите представители на зодиака

Овен Приключенията винаги карат Овенът да се чувства жив и всички представители са способни на действия, които плашат другите хора. Те...

Скорпионите да бъдат самокритични, има какво още да овладеят като умения в работата, да се включат в перспективни екипи. Ако трябва, говорете с приятели, ще ви препоръчат на подходящото място от сърце. 

Стрелец

Стрелците ще трябва да се съобразяват с него и през празничните дни. Ако нещо в деловите партньорства не върви, помислете за нови съюзи. Но не подценявайте и своите грешки.

Козирог

Козирозите сега имат нови възможности за изява и печалби, възможно е да се сдружат с колеги и познати за начинания. Вечерта е за купони, свободните сърца да се огледат за човек, подходящ за връзка.

Най-чаровните знаци от зодиака

Стрелец Стрелците са много свободолюбиви хора и тяхната цел винаги е да си прекарват добре и да заредят околните с добро настроение. Н...

Водолей

Едни са настроени егоистично и Водолеите го знаят отсега. Втори са готови да се забъркват в далавери, не ви трябва такава компания. 

5-те най-опасни зодии сред жените

Риби

Група Риби да поговорят с колеги и приятели, идеите им за изява са добри, но организацията малко куца. Може би трябва да споделите и с шефове проблемите си. Вечерта ще има за какво да се почерпите с останалите в екипа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com