Съвет за всяка зодия за днес, 27 ОКТОМВРИ

14948
Съвет за всяка зодия за днес, 27 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Не забравяйте за хората, които не са ви безразлични, те също се сещат за вас. Нали знаете, че добрата дума и за котката е приятна, а какво остава за колегите и приятелите.

Телец

Можете ли да осъзнаете колко много възможности ви предоставя живота? Трудно е да ги съзрете изведнъж, но ако си поставите за цел, ще откриете колко много чудесни неща са дошли в живота ви, а вие търсите нови и нови. 

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 25-29 ОКТОМВРИ

Близнаци

Чувствате ли се реализирани и кое точно ви дава това усещане? А прави ли ви щастливи? Хубав ден да поработите с истинските стойности в живота си и да се порадвате на малките неща в живота. 

Рак

Далечното ще ви мами и привлича под най-различни форми и размери, като мечти, като езици непознати, като приказки на лунна светлина, като омайния поглед на някой дошъл от далечна страна,.

Лъв

Днес ще се чувствате сериозно ангажирани. Щом е така - покажете го, не оставяйте нещата само на думи или на чувства. Застанете зад обещанията си.

Дева

Вашият ясен и конкретен ум ще бъде объркан, но същевременно омагьосан от хаоса, който ви предоставят другите. Време е да се доверите на усещанията, на чувствата, на вътрешния си глас.

Везни

Ежедневните неща ще ви объркват или разстройват, ще имате желание да избягате, да се спасите, но няма да го направите. И не, защото ви е страх, а защото сте отговорни, но най-вече, защото сте разбрали, че всички тези чувства и усещания са просто една реакция.

Скорпион

Вашият покровител според часа, в който сте родени!

Разберете, кое е вашето животно покровител и кои са чертите, които ви характеризират според часа на раждане: 23.00 – 01.00 ч. &n...

Да плуваш по вълните на любовта - безценно. Най-напред е нужно да се довериш на другия и на вълните, които ви носят. Рискувайте да повярвате на другия и да се забавлявате заедно. Животът винаги е по-приятен, когато си влюбен.

Стрелец

Идеи дал Господ, но нали трябва някой да поработи, за да станат реалност. Поне оптимизъм няма да ви липсва, кат добавите и дозата труд и интелект, нещата просто не може да не се случат.

Козирог

Ще сте в добро настроение. Имате желание за повече социални контакти, макар че ще сте малко по-нравоучителни от необходимо приятното за околните.

Това са най-големите ИНАТИ сред зодиите!

12. Везни Везните са от тези зодии, които не обичат да спорят. Склонни са дори да не опитат да отстояват мнението си, ако това ще дове...

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 25-29 ОКТОМВРИ

Водолей

Кое е най-ценното нещо за вас именно днес? Можете ли да продължите живота си без въздух, без храна и без любов? Понякога най-важните неща остават забравени заради онези дребните, в които постоянно се спъваме. 

Риби

Ще плувате леко по вълните на живота, но се пазете от акули и прелитащи чайки. Капризни ще сте днес, ще има вълнение, но и много приятели ще се появят. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...