Технологии в услуга на секса

19995
Технологии в услуга на секса

Табутата в секса отдавна са в миналото. Всичко ново е добре дошло. Явно така се приема и новият вибромасажор за двойки. Производителите на новото „устройство” за двойки, представено на Международното изложение за потребителска електроника, смятат, че технологията подобрява сексуалността, съобщава БГНЕС.

Тристан Уийдмарк, координаторка по въпросите на сексологията в канадската компания производител на устройството „Стандард Иновейшън”, казва, че два милиона души в САЩ, Европа и Канада вече са го пробвали. То може да се използва едновременно от мъжа и жената и се радва на голям успех в гей общността, казва тя.

Развенчаните секс митове за мъжете

Разкази на маса и на по чашка. Много често така се подхранват митовете за мъжката сексуалност, част от които изглежда си остават само н...

Представянето на уреда съвпада с възродения интерес към сексуалноста на най-голямото изложение на електроника в света, което организира тази година поредица от дебати на тема "сексът никога не остарява", "науката среща сексуалността" и "сексът в дигиталната ера".

Грант Бечтолд, представител на отдел "Развитие на продуктите" в „Стандард Иновейшън”, смята, че е уместно изложението да се интересува от тези теми. "В нашите продукти има много наука. Използваме същите принципи на концепция и инженерство, както всички други компании тук", заяви той.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com