Вашият личен хороскоп за днес

17402
Вашият личен хороскоп за днес
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Съществува по-висок риск от респираторни заболявания, за това не правете компромиси с облеклото. При най-малкия сигнал, който ви дава организма ви – реагирайте. Не се разхождайте по тъмно, когато вече е студено.

Хороскопът за 23 септември

Овен Днес ще искате прекалено много от живота, а той има пределни възможности. Желанията ни са едно, а възможностите съвсем друго. Бъ...

Телец

Днес ще бъдете изкушени да се включите в приятно клюкарстване. Не го правете. Последиците няма да са безобидни и ще надминат очакванията ви. Просто спазвайте правилото да не се месите в чуждите работи, както вие не бихте искали да се месят във вашите.

Близнаци

Днес е възможно да ви мъчи главоболие. От кога не сте почивали и не сте се наспивали истински. Тези дни просто релаксирайте винаги, когато искате. И непременно забравете за компютъра, може да изключите и звука на телефона.

Рак

2-те най-привлекателни ЗОДИИ

Зодиите могат да ни покажат много, а всички знаем, че това да си привлекателен, не значи само да имаш съвършен външен вид. Да си желан ...

Днес не давайте обещания, за които просто няма да имате физическата възможност да изпълните. Най-добре бъдете искрени с партньора си. Помислете и дали бихте искали и могли да се промените толкова много, колкото се очаква от вас.

Лъв

Днес насочете акцента в работата ви към по-активно сътрудничество с онези колеги, които са по-ниско поставени в йерархията. Понякога добрите отношения с тях са по-важни от тези с началниците. Проявете готовност за помощ и ще бъдете отблагодарени.

Дева

Днес не скръствайте ръце. Това е ден, в който активността ви в офиса ще е от голямо значение за вашата оценка от началството. Всичките ви пропуски във времето могат да бъдат заличени сега благодарение на усърдността ви! Успех!

12-те ЗОДИИ и как реагират при раздяла

Никой не си пада по разделите и на всички ни се иска просто да пропуснем този момент и да продължим нататък. Това обаче не се получава ...

Везни

В семейството ви предстои взимането на важно решение, а вие сте на различни мнения. Няма как единият да реши какво точно ще се прави, необходим е компромис. Следващият път другият ще отстъпи.

Скорпион

Наскоро сте имали неприятни разговори с вашата половинка. В този ден ще може да си простите и да разберете, че тези несъгласия могат да бъдат изгладени и превърнати в градивен опит. Продължете заедно, все така, хванати за ръце.

Стрелец

3-те зодии с най-голям късмет в любовта

Английски вестник открои 3-те зодии, чиито романтични връзки продължават повече от 5 години. Изследователите са базирали заключението с...

Днес бъдете внимателни на работното си място. Някой прекалено много ви се възхищава и това е преминало в завист. Не се отпускайте дори пред колеги, които смятате за приятели от скоро. Вършете работата си и не ползвайте помощта на други.

Козирог

Днес е крайно време да дадете знак, че сте забелязали усилията на партньора ви да ви покаже любовта си. Освен това ще е добре и да изразите някакъв вид благодарност или поне признание. Вечерта може да направите опит да внесете повече разнообразие в интимния ви живот.

Водолей

Днес бъдете по-търпеливи и благосклонни към членовете на семейството си. Търпението е висша благодетел, която ни пази от провал и дава шанс да другия да се поправи. Позволено е да поглезите любимите си хора с малки подаръчета.

Дневен хороскоп за 17 септември

Овен Днес оставете проблемите и тревогите си зад прага. Излезте с гордо вдигната глава и се развихрете в офиса. Настройте се доброжела...

Риби

Днес подгответе дома си за гости. Ваши роднини или приятели от друг град ще имат нужда от гостоприемството ви. Не пестете сили за посрещането им. За да справите и финансово може да отделите повече време за търсенето на най-изгодното меню.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com