Зодиите, които са способни да мразят най-силно

15194
Зодиите, които са способни  да мразят най-силно
Снимка: iStock/Guliver

Омразата е доста силна дума – но и много реална. Разбира се, в нея няма нищо хубаво.

Омразата няма как да накара нормалния човек да се чувства добре, а точно обратното – обикновено го поставя в ситуация на психическо натоварване. Самата дума е натоварена с много силни, но мрачни енергии. За съжаление, при някои хора тя е част от тяхната реалност. Има такива мизантропски знаци в астрологията, които просто се отдават на омразата, ако им падне удобен случай.

Такива хора се наслаждават на омразата си, сякаш се хранят с нея. Някои от тях черпят твърде много отрицателна енергия просто, като дават на другите да разберат колко много ги мразят. Един доста познат такъв феномен са, например, „хейтърите“ в социалните мрежи. Те са наистина неприятни със своята омраза - и все пак ги има сред нас.

Кои зодии са най-склонни към такова негативно чувство като омразата?

1. Стрелец

Стрелецът, всъщност, не мрази в истинския смисъл на тази дума – но нерядко поведението му е такова, та може да решите, че сте обект на омраза от негова страна. Той може рязко и без никаква причина да спре да общува с вас. И ако вашият ужким „приятел“ Стрелец не ви е казал това, то е, защото ви е изоставил за цял живот. Той ви е мразел мълчаливо – а сега продължава напред, но без вас.

Може да се съгласим с едно: Стрелците мразят временно, просто не живеят в това състояние дълго, защото отнема ценното им време – онова време, което биха могли да отделят за мечтите си. Ето защо пет пари не дават за другите, сред които „други“ са и бившите им приятели.

2. Везни

Когато Везните намразят, те са в челните класации по това си негативно чувство. Малцина са способни да мразят по-силно от тях.

Обикновено им се разминава, защото иначе се преструва на грижовни и, че обичат всички хора – но това е само маска. Когато мразят, то е от дъното на душата им. Те нямат търпение да анализират дали си струва и има ли наистина причина да мразят човека, обект на тяхната ненавист. Издават бърза и категорична присъда – ала тя е окончателна, веднъж завинаги и не подлежи на обжалване.

Искрено вярват, че са най-добрите сред всички хора. Повечето Везни са егомани. Те винаги са прави, а вие никога.

3. Овен

Ако си роден под този войнствен знак, неволно ставаш носител на омраза. При това, колкото и да е парадоксално, омразата на Овена е породена от най-добри чувства: той си вярва, че мрази само злото – а с добрите хора е добър. Лошото е, че в неговия случай важи поговорката: „Покрай сухото гори и суровото“.

Овенът иска да обича и да бъде справедлив, но просто доста рядко постига това.

Ето кои са най-МРАЗЕНИТЕ зодии, но напълно неоснователно

Забелязали ли сте, че има някои хора, които трудно се разбират с когото и да било? Те са особняци, които не се харесват на всеки и сами...

И когато махалото в метронома на емоциите се залюлее, обикновено омразата натежава. Тогава той я излива върху околните, без да го е грижа кой виновен, а кой невинен. Виновните, естествено, заслужават омраза, а невинните – да са се пазили!

4. Лъв

Това е знакът, известен като най-добрият и с покровителствено отношение към хората – но малцина знаят, че той и мрази най-силно.

Не са необходими много усилия, за да накарате Лъва да нападне врага си. Когато ви атакува, той става ирационален, зъл, безчувствен и пълен с презрение – без значение основателно или не. Нищо чудно да се уплашите за живота си в случай, че извадите лошия късмет някой Лъв да ви намрази.

5. Скорпион

По какъв начин ни ЛИПСВА всяка зодия, когато не е с нас (КЛАСАЦИЯ)

Нека видим какви чувства поражда у нас липсата на всеки от зодиакалните знаци. Астролозите правят своята класация за най-влиятелните пр...

Омразата е едно от чувствата, които захранват Скорпионите с енергия. Когато мразят, те стават особено жизнени, готови са на всичко – особено, ако са намразили хора, които дотогава са им били близки.

Отличителна тяхна черта е, че владеят добре и контролират омразата си, като я използват крайно дозирано, целенасочено и по концентриран начин. Скорпионът не се хвърля веднага в атака като Лъва - той планира грижливо отмъщението си. Изчаква най-подходящия момент, за да нанесе фаталния удар – без значение дали това ще е злобна обида или акт на насилие. Скорпионът е много жесток, брутален и агресивен знак, който в среда на омраза и ненавист се чувства добре, понеже от тази среда се захранва със силна енергия.

6. Близнаци

Когато мразят, Близнаците са склонни да ненавиждат всичко наоколо – не само хора, но колкото и да е странно, животни и дори предмети, които те във въображението си надаряват с човешки черти, за да станат достойни за омразата им. Ако наоколо пък няма нещо, което да поеме ненавистта им, мразят себе си, понеже не са успели да намерят такъв обект – това донякъде ги облекчава

Близнаците никога не говорят за своята омраза. Затова никой няма да ви смути и обърка повече от тях – защото, така замаскирани, стават неразбираеми в действията си. Те никога не поемат отговорност за провал или неуспех, но мразят онзи, когото сметнат за виновен в случая. Много често омразата им е продиктувана от чиста завист - искат неща, които нямат, а други хора притежават. И вместо да полагат усилия с почтен труд да се сдобият с такива неща, те започват да мразят свирепо – за тях това е доста по-лесно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

Повишен риск от излагане на токсични метали може да предизвика пушенето на вейп, установява проучване

Колко е дълъг тунелът под Ламанша

5 правила за отслабване без излишен стрес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?
Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

В иконографията Свети Георги е на кон, въоръжен, а в краката му е убитата ламя. В народната представа той е покровител на нивите и стадата. В превод...