Фиорентина изригна: Бербатов, плати си билета!

5661
Фиорентина изригна: Бербатов, плати си билета!

Шефовете на Фиорентина още не могат да преглътнат обидата, която им нанесоха Димитър Бербатов и неговият агент Емил Данчев.  Сега “виолетовите” поискаха компенсация от мениджъра и футболиста. Те трябвало да върнат парите за самолетния билет, с който Бербатов се гласеше да лети от Манчестър до Италия, предаде БЛИЦ.

Както е известно, голмайстор №1 на нашия национален отбор отлетя към Ботуша със самолет за сметка на Фиорентина.

Бербатов трябваше да премине медицинските прегледи преди да подпише, но така и не е стигна до Италия. Вместо това кацна в Мюнхен, където, отново според спекулациите, се е разбрал с Ювентус. В крайна сметка обаче Димитър подписа с Фулъм.

„Щастлив съм, че не дойде. В моята 25-годишна кариера никога не съм виждал подобен развой с трансфер, но ние искаме парите за самолетния билет да ни бъдат върнати от неговия агент, изригна спортният директор на Фиорентина Даниеле Праде по Radio Blu. - Във всеки случай, Бербатов нямаше да бъде черешката на тортата на нашата трансферна политика. Така че сме щастливи в момента.“

"Когато преследваш един класен играч, няма как да се концентрираш върху други от същата класа. Ние се насочихме изцяло в една посока - Бербатов. Случаят се разви много странно. Въпреки това и така сме достатъчно силни и способни да постигнем добри резултати с настоящите нападатели, които имат различни характеристики - Стеван Йоветич, Лука Тони, Арис Сеферович и Мунир ел Хамдауи, а освен това в атака може да играе и Хуан Куадрадо", подчерта Праде.

В Англия: Бербатов удари с камшик Сър Алекс

Пресконференцията на Димитър Бербатов вчера предизвика сериозен отзвук в медиите в цял свят и най-вече в Англия. Причината за това оба...

Редактор: Ая Косарова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят