Тази напитка ще ви осигури мечтаната вечна младост

6769
Тази напитка ще ви осигури мечтаната вечна младост
Снимка: iStock/ Guliver

Младостта е толкова красив период от живота ни, в който можем да постигнем всичко, което пожелаем, стига да работим усилено и целеустремено. Освен енергия и амбиция, неизбежно е да не я свържем и с външния вид. Мечта на дамите е да бъдат красиви колкото се може по-дълго време, а за това не са необходими хирургични процедуи, а правилен начин на живот. С какво се храним, колко активни сме, какво спортуваме и т.н. Вечната младост не е блян, а нещо постижимо. Има рецепта за здравословна напитка, която влияе положително върху здравето, а оттам и върху красотата ви. Предоставяме ви я сега.

Тайната не е сложна или вълшебна. Силата на напитката идва от правилното съчетание на съставките в нея, които в случая са мед, кафе и сок от лимон. Три чудотворни съставки, които поотделно също можете да ползвате за редица проблеми и вероятно го правите.

Кока-Кола пуска и в България функционалната си напитка с добавени минерали – Aquarius

Кока-Кола разширява продуктовото си разнообразие на българския пазар, като добавя нова иновация – функционална напитка на основат...

Медът съдейства за понижаване на захарта в кръвта и съдържа глюкоза и фруктоза. Често е предпочитан заместител на захарта и хората го използват за своята здравословна закуска, чай, дори за маски за лице или коса. Кафето е тонизираща напитка, с която започваме деня и която ни осигурява енергия заради съдържанието на кофеин. Сокът от лимон укрепва имунната система и намалява кръвното налягане. Участва в редица народни лекове за настинка и не само. Ето защо съчетанието на тези три продукта влияе положително върху здравето и младостта.

Рецептата е много лесна и бърза. Може да я изпълните по всяко време на деня, стига да разполагате с тези три съставки. За да си приготвите полезната напитка, първо разтопете меда на водна баня. Сипете го в малко канче или друг съд. Трябва да кипне на слаб котлон. Оставете да престои за няколко минути. Сипете смляно кафе и отново върнете на котлона. След като кипне втори път, е готово. Сипете в чаша и прибавете лимонов сок. Разбъркайте.

Тази напитка трябва да се приема умерено, не бива да се прекалява с нея! Когато се пие в нормално количество, не е вредна. Топлият мед може да бъде неблагоприятен, единствено ако се приема твърде често. Споделяме този факт, тъй като много хора казват, че топлият мед е опасен за здравето.

Напитката не се препоръчва за хора, алергични към някоя от съставките. Ако се притеснявате и не сте сигурни дали да си я пригответе, се консултирайте с лекар, който е наясно с медицинското ви състояние и може да ви поясни как бихте се почувствали от нея!

Уникално! Пийте това всяка сутрин

Понякога ни се иска още с отварянето на очите си да получаваме порция енергия, която да не достига своя лимит. Мислим си, че всички оне...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Колко витамин С има в 100 гр кисело зеле

Защо какаото е полезно за жените над 50 години

Лекар: Това е перфектният момент за пиене на кафе

3 естествени начина за подпомагане работата на щитовидната жлеза

Масло от коприва – за какво е толкова полезно?

Най-добрата салата за сърцето и кръвоносните съдове

Опасните последици от сънната апнея, които не бива да подценявате

Домашни средства против алергии, които работят безотказно

Необичайни симптоми на менопауза: Трябва ли да се тревожите?

Отслабване до лятото - 3 грешки, които НЕ трябва да правите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com