X
 
 

Сидеров със стенограма: Гласувах против Орешарски, гласувам против Борисов

20796 9
Сидеров със стенограма: Гласувах против Орешарски, гласувам против Борисов
Снимка: БГНЕС
Имам много ясна аргументация – през 2009 година беше даден шанс на г-н Борисов, тогава с много повече депутати и по-голямо доверие. Партия ГЕРБ не оправда доверието, започна речта си Волен Сидеров. Кабинетът „Борисов 1” беше свален с протести, с кръв, със самозапалване, добави той.

БДЦ ще гласува срещу кабинета

От името на ПГ на Български демократичен център ние заявяваме, че групата на ГЕРБ като спечелила най-много гласове на тези избори трябв...

Трябвало да се състави правителство, не можело да има нови избори – защо бе, дами и господа, попита Сидеров. През 90-те години Жельо Желев не искаше избори, беше съставено „правителство на спасението на Димитър Попов”. Инфлацията се вдигна, хората обедняха, после дойде време за бандитската приватизация. Това е дежа вю – дежа вю от 90-та година, категоричен беше Сидеров. Тези партии, които сега влизат в коалиция, нямаше да получат и един глас, ако бяха обещавали друго преди изборите, каза лидерът на „Атака”.

Нямаше нищо прозрачно в консултациите – щом нямаше излъчване на живо, по телевизията, преговорите бяха на тъмно. Нямаше никакво значение, че журналистите тичат наляво-надясно и чакат отговорите. „Елитът” с гордо вдигната глава подминаваше медиаторите в лицето на медиите. Искри изкачат от очите на Реформаторите, каза Сидеров.

Миналата година бяха инспирирани и платени протести, които тогава мен лично ме обиждаха. Сега има поне двама министри – г-н Даниел Митов и г-н Христо Иванов, които са пряко служители на чужда държава. Митов си взе отпуск от американска институция, за да стане служебен министър. Е какво да очакваме - естествено, че той ще прокарва интересите на САЩ. Води се глобална война, а ние си играем на евроатлантически състезания. Европа ще бъде променена – не може да се подчинява на САЩ и да се развива, ЕС се прострелва в крака. Ще се промени и България. Не чувам важните въпроси – защо избягаха младите хора, къде е здравеопазването, доходите. В програмната декларация на четирите партии има само общи приказки – „ускорен икономически ръст”. Не посмяхте да върнете добива на злато в български ръце. В България няма чужди инвеститори – има колонизатори, подчерта изрично Сидеров. За нас не е важно да обичаш НАТО, а народът ти да живее по-добре, добави той.

Аз гласувах „против” правителството на Пламен Орешарски – за сведение на спекулантите, каза Сидеров, който показа стенограма как е гласувал преди малко повече от година. Вие сега ще управлявате като тях – няма да изгоните американските колонизатори, защото сте вързани за тях. Протестът от миналата година беше финансиран, за да се върнат тези кръгове, които загубиха властта в началото на 2013 година. Бяха отрязани определени кръгове около Росен Плевнелиев и те, в крайна сметка, с „некадърен Майдан” докараха нещата до преврат чрез предсрочни избори, за да се върнат. Седни, да седна – това стана. Народните протести ще продължат, заяви Сидеров. Това е кабинет на далаверата – подарявам Ви, г-н Борисов, как съм гласувал за кабинета Орешарски, защото народът казва: „Който лъже, на въже”, завърши Сидеров.

Местан: България за първи път ще се управлява с участието на ксенофобоска партия

Това мнозинство не е повод за ръкопляскания и бурни възгласи, защото не е продукт на политическия компромис. Това заяви лидерът на ДПС ...

В отговор Радан Кънев каза, че не може да пропусне "съветското крило на ДПС". Най-глупавото е да се връщаме към стари грхове - няма правителство, което да няма грешки. И аз съм критикувал г-н Борисов като управляващ, но народът го избра. Сега вземаме най-тежките ресори, за да покажем и ние какво можем и да търсим повече доверие от избирателите, добави Кънев.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 9 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  И за слепците е ясно каква беше целта на тези, които изпиха литри безплатно кафе и изядоха десетки безплатни банички, донесени им с бусчетата на чужди посолства, докато се мотаха на групичка по площадите, имитирайки \"майдан\". А именно - да разтурят НС, в което нямаха власт, защото \"Атака\" беше изместила работодателите им. Заданието - да си докарат патерици с послушни имитат виж още ›› ори на Атака, които да ги обслужват, се сбъдна на косъм, но сценарият им - да не допуснат Атака в НС, - не им се получи, язък.
 • Анонимен 8 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Тия, които пречиха на предишното НС да работи, само и само за да изгонят \"Атака\" от парламента и така да й попречат да работи за България, да върнат всички държавни пари, които прибраха като заплати, пари за бензин, коли и всички екстри, взети от тях като \"депутати\", КАКВИТО НЕ БЯХА. ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ, ВЗЕТИ ОТ \"ДЕПУТАТИТЕ\", КОИТО НЕ РАБОТИХА КАТО ДЕПУТАТИ, А НАП виж още ›› РОТИВ - ПРЕЧЕХА НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И НС ДА РАБОТЯТ.
 • Анонимен 7 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Кога ще се потърси сметка на тия, които цяла година вземаха пари да влизат и излизат от парламента и да му пречат да работи?! Защо го правеха? За да попречат на \"Атака\" да прокарва законите, заради които народът я прати в НС. За да подменят \"Атака\" с някакви самозванци, викащи си \"патриоти\", които да изпълняват поръчките за разлика от Атака. Но наистина българит виж още ›› е объркаха сценария на работодателите на люспите от първата сган - костовистите, втората сган - ендесевисти, и на последите издания - гербаджиите.
 • Анонимен 6 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Да вярно е че е гласувал против. Само забравя да каже че ТОЧНО С НЕГОВИЯ глас беше осигурен кворума. Във всички репортажи се видя златното натискане на копчето за регистрация.
 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  ЕТО ТОЗИ КОГАТО УПРАВЛЯВА ЩЕ СЕ УПРАВИ БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО ДРУГО ВОДИ ДО БЕДНОСТ И КОЛОНИЯ.
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  СИДЕРОВ Е ВЕЧНАТА ПРОСТИТУТКА. БЕШЕ ПРИ СДС ,ПОСЛЕ СЕ СКРО НА СЯНКА В ДОГАНОВИЯТ ГЪЗ ,А СЕГА СЕ ПРИЮТЯВА ПРИ ПУТИН. КОЙТО ПЛАЩА....
  : 3 !
 • Анонимен 5.2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Да, да! Разбира се! Ще УПРАВИ... - кавото и да значи тази дума!
  : 0 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  хапчетата не си пие..моля подсетете го, че всички знаем, че Волен работи за Россия, така. че да не се изказва за други, че работят за САЩ
 • sof 3 sof преди 5 години Профил на трол?
  Сидеров е луд защо не е в психиатрията?Проблема е сложен и Борисов,Орешарски,Първанов.Плевналиев,Боклуков,РФ-Костовисти не стават за управление.Същите са в власта с години,Резултата е България ФАЛИРА.300лв.заплата.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Младите избягахме заради политици-фурнаджийски лопати като Сидеров и неговите мозъчно атрофирали избиратели. Само за сведение.
 • Алфа тв 2.1 Алфа тв преди 5 години Профил на трол?
  \"АТАКА\" с Волен Сидеров - 05.11.2014г.
  : 3 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Без изненада Волен Сидеров обяви, че „Атака” ще гласува против Борисов и против правителството. БОЛЕНЕ , С ТИЯ 3 - ТРИМА ЧОВЕКА , КАКВОТО И ДА ГЛАСУВАШ НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ ... НАЙ - ДОБРЕ СИ СТЕГНИ БАГАЖА И БЕГАЙ ИЛИ В МОСКВА ИЛИ В КУБА ....
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Златният палец не бил гласувал. Тоа пък ни взема съвсем за идиоти.
  : 5 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  ТОВАРИЩ СИДЕР АГА Е СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР С КАРЛУКОВО. ВСЕКИ КОЙТО Е КАНДИДАТ ЗА КАРЛУКОВО Е ПРИЕТ В АТАКА! ТАМ СА СЕ СЪБРАЛИ ВСЕ ИДИОТИ С КЛАСА !
  : 3 !
Нагоре
Последно в Актуално