Борисов за ПП-ДБ: Всичко е загубено в отношенията ни (ВИДЕО)

5462

Всичко е загубено в отношенията ни. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите в парламента за бившите си партньори от "Продължаваме промяната - Демократична България". 

"Вчерашното действие срещу Росен Желязков беше насилствено, беше чупещо всички възможности за разговори", каза Борисов във връзка с отстраняването на председателя на парламента. Той попита какво са постигнали доскорошните му партньори: "Смениха Росен с Росица".

Според него "не е трябвало да се съешават с "Възраждане", да им сядат в скута, а "Възраждане" не е трябвало да допускат да бъдат унижавани".

"Глас народен, глас Божи - да изчакаме изборите. Към днешната дата това, което направиха, носи невъзможност за някакво стабилно управление, но според мен заявката на Ваня Григорова да влезе в политиката, като знам какво направи в София, може следващият парламент да бъде много по-различен", смята още Борисов. Той обаче каза, че не се познава с нея, но тя  според него е реалният победител за кмет на София. ОЩЕ: Ваня Григорова се регистрира в ЦИК за предстоящите избори

Доклада на временната комисия за "Митниците"

Борисов коментира и защо ГЕРБ са отхвърлили предложението на комисията, което касае "Митниците". "Демонстрирахме на ПП-ДБ, че не се водим от конюнктурата, не използваме парламента за предизборна кампания, не гласуваме с тези, които гласуват срещу нас и затова отхвърлихме предложението на комисията, която касаеше "Митниците", заяви Борисов. 

"Всеки да си гледа партията"

Борисов коментира изказването на Лена Бориславова от тази сутрин, че шеф на ГЕРБ е Делян Пеевски. ОЩЕ: За коалицията с ГЕРБ: Лена Бориславова даде обяснение

"Първо, аз действително призовавам колегите всеки да си гледа партията. Аз отговарям за ГЕРБ и това е от много години. В тяхната предизборна кампания освен провалите, които трябва да споменават, ако трябва да изброяват добрите неща, задължително в тях присъстват ГЕРБ и ДПС. Над 46 закона сме гласували заедно", коментира още Борисов. 

Той не знае защо толкова Лена Бориславова се дразни на прессъобщенията на ГЕРБ и ДПС от вчера. Борисов се спря на едно от съобщенията, като обясни, че предишното правителство са объркали работата относно военния хотел в Кабиле. "Тагарев отишъл в Сливен и обяснявал какво ще става в Ямбол. Обществеността там се въпротиви относно нещо, което е изключително добро за региона", каза още Борисов. ОЩЕ: Винаги двама, винаги: ГЕРБ вече говори за Пеевски и Борисов като за едно

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Ивайло Вълчев е водач на листата на ИТН за евровота

Ясни са водачите на листи на ДПС за изборите на 9 юни

Атанас Запрянов: Армията ще се стабилизира с 2,5% от БВП

Кирил Петков: Въпреки че за много темата за Корал омръзна, тя е пример за храброст

Димитър Главчев: Наваксваме изоставането в армията, изборите са основната задача

Румен Радев: 2% от БВП за разходи за отбрана вече не са достатъчни

Слави Трифонов срещу Борисов в София: ИТН подреди листите

"Никой не е доволен от министрите": Говори служебният министър на културата

Борислав Сандов повежда евролистата на "Зелено движение"

Изтича срокът за промени в партиите и коалициите за изборите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика