X
 
 

Колко време ще изкара правителството?

154937 7
Колко време ще изкара правителството?
Снимка: БГНЕС
България вече има работещо правителство, но балансът в него е много крехък.

От една страна е Реформаторският блок, който страда отдавна от междуособици, инакомислие сред членовете си и трудна координация на позициите. Същото е положението и при Патриотичният фронт - там по-умерената ВМРО често има разминавания с крайната партия на Валери Симеонов НФСБ, което е предпоставка за сериозни турболенции.

Кои партии трябва да влязат в новото правителство?

След силно фрагментираните изборни резултати и липсата на убедително, ясно мнозинство, което да поеме управлението на държавата, е сигу...

Над всичко това стои мандатоносителят ГЕРБ, който трябва да балансира и лавира постоянно между исканията и условията на всичките си партньори и отделните им членове.

Какво е бъдещето на това правителство? Колко ще изкара то? Може ли в тази конфигурация да изпълни цял мандат?

Заявете своята позиция!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Може да падне до пролетта, но ако се задържи няма да изкара повече от година.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  ''Другарки и другари'' , ВИРНАТИТЕ ОПАШКИ НОСЯТ ГОЛЯМ РИСК !!! Питайте ''другарките'' Станишев и Мая Костинбродска !! ВЕРВЕЙТЕ МИ !!!!!!
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  СтанишеФ вече не си вири опашката - навря си я в задника!
  : 0 !
 • Анонимен 4.2 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  ПОНЯТИЕТО ДРУГАРИ И ДРУГАРИ Е ВАЛИДНО ЗА ПОЧТИ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ , РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК , АБВ , П.Ф. КОЙТО НЕ Е В ТАЗИ ГРУПА ОБИКНОВЕНО Е ДОНОСНИК/ КАТО КАРОЛЕВ/ А , ИНАЧЕ ПО ТЕМАТА , АМИ ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ДА Е ДО КРАЯ НА МАНДАТА СИ
  : 0 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  НАЙ МНОГО ДО ФЕВРУАРИ.
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  ИМА СИЛИ , КОЙТО НЯМА ДА ДОПУСНАТ БСП ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТНОВО ОТ БЪДЕЩАТА ПОБЕДА НА ГНЕВА НА НАРОДА. СИЛИТЕ ИСКАЩИ ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ. СИЛИТЕ ИСКАЩИ ДЕМОКРАЦИЯ БЕЗ НЯКАКВИ ДОСАДНИ РАМКИ НАЛОЖЕНИ ОТ ЕС/САЩ. ТЕЗИ СИЛИ РАЗГЛЕЖДАТ НАШЕТО ЧЛЕНСТВО В ЕС/НАТО КАТО НЯКАКВО ПРЕПЯТСТВИЕ И ДОСАДНА ПОДРОБНОСТ.
  : 2 !
 • ФЕВРУАРИ ООД 2 ФЕВРУАРИ ООД преди 5 години Профил на трол?
  БКП УНИЩОЖИ ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ , БКП УНИЩОЖИ НАРОДНА РЕПУБЛИКА, СЛЕД СЕ КЛОНИРА. В ДНЕШНИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ. АЛО ДРУГАРКО ПРЪМОВА/ КУНЕВА. ВАШАТА ПАРТИЯ ВИНАГИ ГО ПРАВЕШЕ С ВЪНШНИ СИЛИ. ВИЕ ЗАМЕНИХТЕ ПРОПАДНАЛИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ СЪС СЪЩО ТАКА ПРОПАДНАЛИТЕ ЕВРО/АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ. ДНЕС В КЛИВЛЪНД ЕДНО ЧЕРНОКОЖО 12 ГОД . УМРЯ. ЗАСТРЕЛЯНО ХЛАДНОКРЪВНО ОТ БЯЛ ПОЛИЦАЙ. ВИЕ ВСЕ ОЩЕ ИМАТЕ Н виж още ›› ЯКАКЪВ ШАНС ИЗПЪЛНЯВАЙКИ ИСКАНИЯТА ОТ ФЕВРУАРИ. МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ БАЛАНС МЕЖДУ ТЕЗИ ИСКАНИЯ И ЕС. ТЪРСЕТЕ ГО. НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ОБАЧЕ. НЯМАМЕ НИКАКВА ПРИЧИНА ЗА ТОВА.
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  ОТЕГЛЯМЕ МОЛБАТА СИ ЗА ДАВАНЕ НА ШАНС НА ТОЗИ КАБИНЕТ. ОБЩ ОПОЗИЦИОНЕН ФРОНТ БЕЗ БСП/ДПС/ББЦ
  : 3 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Два мандата
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  НЕКА СА И ТРИ , НО ТОК СЕ УВЕЛИЧАВА , ИСКАТ ДА НАМАЛЯВАТ МАЙЧИНСКИ , РАБОТНИ МЕСТА / ДЕДОВИЯ/ , КРИЗА И БЕДНОСТ. КАК ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТВОЕТО ПОСЛАНИЕ АЗ , ПРОСТО НЕ ЗНАМ. ТОЗИ ДЕСЕН СЕКТОР НА БКП / РАН\'ЪТ/ НАСИЛА БУТА ХОРАТА В ОНЕЗИ СРЕДИ ДЕТО ИСКАТ ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКА ПРЕОРИЕНТАЦИЯ НА Р. БЪЛГАРИЯ. НЕ ЗАБЕЛЯЗВАШ ЛИ , ЧЕ ТОВА Е ТЕМА В ОБЩЕСТВОТО ? ВИСОКОМЕРИЕТО Е БИЛО ВИНАГИ НАКАЗВАНЕ. СЕГА Е МОМЕНТЪ виж още ›› Т В ТАЗИ ОБСТАНОВКА ГРАЖДАНИНЪТ БОРИСОВ ДА ИСКА ПЛАН МАРШАЛ. НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ ЗА ТОВА. ПОСЛЕ ДА НЯМА МИТИНГИ В ПОДКРЕПА НА ЕС ?
  : 3 !