X
 
 

Кои партии трябва да влязат в новото правителство?

172216 14
Кои партии трябва да влязат в новото правителство?
Снимка: БГНЕС
След силно фрагментираните изборни резултати и липсата на убедително, ясно мнозинство, което да поеме управлението на държавата, е сигурно, че за да има 43-то Народно събрание, трябва да има коалиционно правителство.

Кой да влезе в управляващата коалиция? Искате ли това да са само десни и центристки партии като Реформаторския блок и "Патриотичния фронт", начело с ГЕРБ? Или ГЕРБ трябва да се коалира с БСП в опит да се последва германския модел? Може би вариант е ДПС да участва открито в управлението, заедно с Бойко Борисов? Къде е мястото на "България без цензура", на "Атака" и АБВ в цялата картина?

Каква трябва да бъде предизборната кампания?

България отново е в предизборна кампания. Според мнозина вече си личи, че стратегиите са отдавна познатите - облъчване с досадни клипов...

Заявете Вашата позиция!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Обективен 14 Обективен преди 5 години Профил на трол?
  От какво правителство има нужда Б-я? Ясно като бял дене ме ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ДА ВЪЗСТАНОВИ ЗАКОННОСТТА И САНКЦИОНИРА МАФИЯТА И КОНФИСКУВА ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО ОТ НЕЯ КАТО ИМОТИ И ПАРИ В ЧУЖДИ БАНКИ. ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ДА НЕ ДОПУСКА ПОВЕЧЕ БЕЗУМНИТЕ НАРУШЕНИЯ НА ЗАКОНИТЕ, КОИТО ДО СЕГА ОСТАВАХА БЕЗНАКАЗАНИ. ТРЯБВА ДА ПОСТРОИ ПОНЕ 10 НОВИ ЗАТВОРА!!!
 • ЕДИН  ТУР4ИН 13 ЕДИН ТУР4ИН преди 5 години Профил на трол?
  Кой е най-големия комунист в България ? – Живков. # Кой комунист е най-верния заместник на Живков ? – бодигарда на Живков ! # Кой гласува за бодигарда на Живков ? - българите ! # Защо ? – защото са по-глупави от торния червей ! # Това е българската „ДЯСНА ДЕМОКРАТИЧНА” реформа . . .
 • ЕДИН ТУР4ИН 12 ЕДИН ТУР4ИН преди 5 години Профил на трол?
  Кой е най-големия комунист в България ? – Живков. # Кой комунист е най-верния заместник на Живков ? – бодигарда на Живков ! # Кой гласува за бодигарда на Живков ? - българите ! # Защо ? – защото са по-глупави от торния червей ! # Това е българската „ДЯСНА ДЕМОКРАТИЧНА” реформа . . .
 • Анонимен 11 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  САМО С АТАКА И ПЛАНА СИДЕРОВ ИМА ШАНС БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОПРАВИ И НАРОДА ДА СИ ПОЕМЕ ВЪЗДУХ ОТ 25Г РОБСТВО И ОЛИГАРХИЧНА ТИРАНИЯ И МОНОПОЛИ. СОЧЕТЕ ГО С ПРЪСТ МРАЗЕТЕ ГО АЛЧНИ ЧОРБАДЖИИ И НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ НО ВОЛЕН Е ПРАВ ЗА ВСИЧКО В ПОЛИТИКАТА И НАРОДА ЗАТОВА ГО ОБИЧА ЗАЩОТО ТОЙ ЕДИНСТВЕН КАЗА ИСТИНАТА ЗА КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ.
 • Анонимен 10 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Колко е БГ и защо след 25 год преход народа влиза в гроба от беднотия и глад....ЗАЩО и КЪДЕ са виновните....? Виновни пак няма....затова ВОЕНЕН РЕЖИМ по модела на ЧИЛИ и на съд и разстрел виновните
 • Анонимен 9 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Първо ИМПИЙЧМЪНТ на частичния президент на нацията,да се закрие президенстката администрация,нова народна власт от честни и почтени хора от народа,такива дето да милеят за родината си и народа си...стига с предстели и мекерета
 • Анонимен 8 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Атака е мъртва партия. Извървя пътя от най-дясното до полпотовския комунизъм на висш мизантропизъм! Сидеров е налудничав като германския социалист от миналото Адолф Хитлер.
 • Анонимен 7 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Никакво ново народно събрание,до скоро ГЕРБ начело с Бойко и президента саботираха държавата като чели им е бащиния....защо никой не говори за прилични доходи,пенсии
 • Анонимен 6 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Хахаха, по смешни коментари не бях чела. Волен е една путка, не го ли разбрахте
 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  ГЕРБ да управлява с правителство на малцинството е най-доброто решение в момента. Да бъдат неутрализирани недоунищожените звена на бившата Държавна сигурност, проводник на дестабилизацията от Русия, КГБ/СБ и скритите радетели на сталинизма!
 • ciklop50 5.1 ciklop50 преди 5 години Профил на трол?
  Само не знам защо слагат герберасите като дясна партия!!! Създадена от комунисти, само мутри вътре в нея, свалени от власт преди година за мародерство над България и сега изведнъж десни!!!??? Десни, когато пр*дне гущера...
  : 9 !
Нагоре