X
 
 

Арх. Борислав Игнатов: Следващият мандат ще бъде труден. Трябват десни оздравителни мерки

1910 24
photo of Арх. Борислав Игнатов: Следващият мандат ще бъде труден. Трябват десни оздравителни мерки
Снимка: Демократична България
Битката е жестока и това показва важността на тези избори. Ясно е, че ще има втори тур. Това означава, че на първият хората ще изберат кой да подкрепят по свое убеждение. На тези избори няма да се избира по-малкото зло. Всеки може да гласува за кандидатът, който харесва и гласът му няма да бъде загубен, каза кандидатът за кмет на Демократична България арх. Борислав Игнатов в студиото на предаването „Плюс-Минус“ по Нова тв.

Ние се борим за всеки глас чрез ясна програма и абсолютно конкретни мерки, но основното, което ни различава от останалите, е че назоваваме истинския проблем на София - корупция. Тя е по всички етажи на властта - администрация, обществени поръчки. Единственият начин това да бъде решено, в съвременния свят, е пълна прозрачност чрез инструментите на информационните технологии.

Електронни обществени поръчки, гарантирано прозрачно отваряне на всички оферти едновременно, без възможност за нещо нагласено, което в момента е масова практика. Дигитализацията е инструмент, който ще помогне технически да бъде невъзможно подправянето на данни при подаването на оферти. Ще въведем електронно обсъждане на заданията за обществени поръчки. Често те водят до дискриминационно предопределяне на един или двама познати до болка участника.

В процеса на прозрачност включвам и общинския съвет. Заседанията му ще бъдат излъчвани онлайн, ще има електронен достъп и до протоколите за това кой как е гласувал. Ще създадем и онлайн канал. Гражданите също, чрез своята дигитална идентичност - Sofia ID, ще могат да получават услуги и информация какво се случва с общината и бюджета, как са обосновани разходите.

Следващия мандат ще бъде труден и трябва да се приложат незабавно десни оздравителни мерки. Тези избори са изключително важни, а ние предлагаме конкретни прагматични решения. В следващите 4 години София ще премине на нова скорост с новите технологии.

 

 

 

 

 

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 14 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  ДаСкалицата по РУСКИ, ДЕТО Я ПРОБВАТ 3 мандата ДА СИ Я ВЗЕМАТ В РУСКОТО ПОСОЛСТВО! ДА, АРХИТЕКТ ИГНАТОВ КМЕТ НА СОФИЯ!
 • Анонимен 14.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Мрежата (мафията), която управлява България - https ://www .mediapool.bg/mrezhata-koyato-upravlyava-bulgaria-news299143.html
  : 0 !
 • ciklop50 13 ciklop50 преди 1 месец Профил на трол?
  В сайта пак се е разпищолило психясалото старче Циклопа - върл подръжник на Вибратора ! Циклопа, на този психо-темерутин му е време да си смени черепа !
 • Анонимен 13.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  виждаме, виждаме, нали си се подписал, тъпако ...
  : 0 !
 • Октомври 12 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Другарят Октомври ПОЗДРАВЯВА НАРОДА НА Р.Еквадор. F...F мфв F...F Ами по партийна терминлогия София и изобщо не само цяла Р.България Оздравява с тези десни МЕРКИ ОТ както бях младеж, а сега съм млад чичка. ти чуваш ли се бе игнатов ? И той се бори да се възстанови старото Статукво родено и от сдс , а не срещу Статуквото
 • Анонимен 12.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  слагай си плюсове сам, защото няма кой и сопола върху тебе да си метне, червен хемороид безроден
  : 0 !
 • Октомври 11 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Системата е изключително порочна , Компрадорска обслужваща и даваща предимство най вече на спекуланта , измамника и бюрократа/ а той е в застршителни количества безлична маса/ и ако е както пише 10 , че бил с класи над останалите то значи ще е доста зле за софианци/ки. Ама той се е съгласил да бъде кандидант на партии наследници на крим. приватизатори и рушители на отбранителни и икон.мощности.
 • Анонимен 10 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Арх. Игнатов се представя най-професионално и компетентно. Той е класи над останалите
 • Анонимен 10.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Така е!
  : 1 !
 • Анонимен 9 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Поздравления за представянето в "Референдум" на Арх. Игнатов! Успех на изборите! Дано почтеността и квалификацията надделее над посредствеността на Статуквото!
 • Анонимен 9.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Показа ясна визия за бъдещето на столицата.
  : 4 !
 • ciklop50 8 ciklop50 преди 1 месец Профил на трол?
  Всички хвалебствени текстове за "кмета на вибраторите" са на дъртият Циклоп - психо ИДИОТ, със зоологическа омраза ! Дядката Циклоп - доказан темерут, хейтър-помияр .
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  всички знаеме, че циклопа си ти - нали си се подписал, тъпако, но не знаехме, че си дърт помияр
  : 5 !
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  От дебатите в Референдум стана яснор че единствено архитекта има ясна визия за развитието на София! Останалите говореха като комсомолски секретари - нищоказване с много думи! Явно си знае работата!
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  арх. Игнатов е правилния избор, няма две мнения!
  : 10 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Кои са петте “тесни места”, както се изразяваха отговорните другари на столицата според бъдещият ѝ кмет, арх. Борислав Игнатов и какви идеи има за реновирането им. https ://offnews.bg/politika/pet-mesta-v-sofia-koito-bodat-ochite-na-arh-borislav-ignatov-713462.html
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Тук е истината. И дано времето в неделя е с нас. https ://offnews.bg/politika/vasko-krapkata-i-milena-peiat-za-demokratichna-balgaria-v-nedelia-713465.html
Нагоре
Последно в Актуално