Борисов ще обяснява в парламента за увеличението на учителските заплати

471
Борисов ще обяснява в парламента за увеличението на учителските заплати
Снимка: БГНЕС

Министър-председателят Бойко Борисов ще вземе участие в петъчния парламентарен контрол. Това предвижда програмата за работа на Народното събрание.

Въпрос към премиерът е отправил независимият народен представител Георги Кадиев, който е свързан с обявената възможност за 10% увеличение на учителските заплати от 1 януари 2017 година.

Борисов в Пловдив: Сега ще гледам театър, за Великобритания ще говорим вдругиден

"Сега отивам да гледам театър. Когато изгоря, ме питахте кога ще стане. Като дойде време за Великобритания вдругиден, ще говорим и за В...

Премиерът ще отговори и на въпрос от народния представител от Реформаторския блок ген. Атанас Атанасов, свързан с политиката на правителството за изпълнението на Споразумението за създаване на специализирано междуведомствено звено за разследване на корупцията и неговото функциониране.

В рамките на парламентарният контрол участие ще вземат още вицепремиерът и министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова, министърът на земеделието Десислава Танева и министърът на външните работи Даниел Митов.

В рамките на законодателната част на пленарното заседание Парламентът ще изслуша и гласува приемането на Доклад за дейността на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия за периода 20 юли 2015 г. - 20 декември 2015 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика