Дончева: Действията на прокуратурата ще доведат до сблъсъци на улицата

20629
Дончева: Действията на прокуратурата ще доведат до сблъсъци на улицата
Снимка: Движение 21

"Продължаването на ударите от прокуратурата ще доведе до сблъсъци на улицата. Между тези, които са сблъскали интересите си и не са намерили ефикасна защита в съдебната система. Когато не можете да получите правото си по закон, се използват незаконни средства.

Тези хора не могат да бъдат отместени от властта с разходки по Ларгото. Тук става въпрос за сблъсък и ние трябва да се подготвим за това", коментира Татяна Дончева в "ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев" по TV1. 

Дончева: Не може Горанов да не знае какви данъци е плащал Божков

„Няма как Владислав Горанов да не е знаел на каква ставка е плащал данъци Васил Божков пет години и да е разбрал чак на петата го...

"Това, за което Гешев вика Борисов на разпит е смешно и несъставомерно. Той не вижда снимките с пачки евро, които може и да са направени от жена, но са със съдействието на партньорските служби.

Гешев прави всичко това, за да уронва престижа на Радев, да внушава, че "всички са маскари" и че това, което става между правителство и бизнес, става и в президентството. Няма как да се случи делото за търговия с влияние за Бобоков и Узунов.

Европейските институции трябва да знаят за какво правосъдие става дума в България - Иван Гешев води война с правосъдието.

Това с което си играят в спецпрокуратурата е бомба в ръцете им. Киро Японеца припомни, че има 150 поръчкови убийства 2001-2004, които не са разкрити и които ако някой мисли, че са забравени е сбъркал.

Когато от правосъдните органи излъчват произвол, от другата страна могат да очакват само произвол.

Гешев злепоставя България пред света с погазването на следствената тайна, твърди юрист

За момента прокуратурата е потъпкала принципа на следствената тайна и то безпрецедентно. Нямаме такъв период в новата демократична исто...

В отговор на залавянето на дрогата на Таки дойде ареста на двамата висши служители на ГДБОП. Любовницата на единия от тях е дъщеря на депутатка от ГЕРБ. Никъде в медиите не беше споменато, че при обиска са намерени 500 000 лева или евро, но тя беше освободена от Спецсъда. Смятайте дали има недосегаеми за прокуратурата.

Гешев работи за Пеевски, досега и за Борисов. Не смятам че е дошъл моментът той да нападне Борисов и че е толкова смел. Медийните му кьорфишеци при обиколките по села и паланки са вероятно знак за политическа амбиция.

Хайде сега като е за върховенството на закона, да хване и да разплете "Осемте джуджета".

Всички стари истории ще бъдат сложени на масата, когато стълкновението на двете големи групи - на Пеевски и на Борисов стане факт.

ДПС са готови с друг състав на кабинет, има някакъв натиск върху Борисов да излезе от властта, но той няма път извън нея защотосчита, че животът му е застрашен извън властта и той знае защо - понеже има много заслуги за тази работа.

Твърдение за злато за милиони: Трябва да дадем на пълното момче, демек на Пеевски, трябва да дадем на момчето с каскета (ВИДЕО)

"Отиваме в Правителствена болница, съответно двете мутри с мен винаги, да не мръдна някъде. Викам добре – искам да направим прото...

Но както дойде ред на Хашим Тачи, така ще дойде и тук редът на този, който си е заработил за тази работа и те ще сложат сметката на масата.

Ченгесарските среди смятат че снимките от спалнята на Борисов без съдействието на партньорските служби не могат да станат.

Не знам какъв език освен трънски знае Гешев, но те са много объркани хора. И с този каскет напомня събитията след Девети септември или Октомврийската революция. Да обясняваш на бедните, че богатите са ги ограбили и че ще въздадеш справедливост е типично за политическа кариера и него не го интересуват делата, които са образувани.

Вижте им службите за сигурност на гангстерите, които са завладели българската държава - в едната са поръчкови убийци, в другата – наркотрафиканти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ приключиха без коментари пред медиите

Желязков: Основната ни цел е премахването и на сухопътния контрол в рамките на Шенген

Слави Трифонов: На две магарета слама не могат да разделят, но ще дойде черен лебед (ВИДЕО)

Анализатори: Спорът е за регулаторите и съдебната власт, а не за министрите

ЦИК обяви обществена поръчка за евроизборите с една особеност

ТАСС: Повечето руснаци в България гласуваха за Путин

БСП: България час по-скоро трябва да отиде на избори

"Защо Министерство на културата е дарено на корумпираните простаци от ГЕРБ?": Велислав Минеков

Преговорите завършват в следващите 24 часа, ПП-ДБ не са съгласни с имена в кабинета (ВИДЕО)

Първан Симеонов: Борисов с хиперход, нищо непревдидено

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика