ГЕРБ са готови с третия вот на недоверие

18619
ГЕРБ са готови с третия вот на недоверие
Снимка: БГНЕС

Още преди да е минало гласуването по втория вот на недоверие към правителството, опозицията в лицето на ГЕРБ вече е готова с темата на третия вот на недоверие. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде bTV.

По думите му вот номер три ще е на тема култура. Това е нещо, което е абсолютно задължително и необходимо за икономиката – културно-исторически туризъм, музеи, археология. Това донася не само слава за България, а и приходи за държавата, заяви Борисов.

Борисов: Ние не сме опозиция, ние сме победителите на изборите

Този парламент се дискредитира. Първо, един изключително некомпетентен човек, какъвто е Миков, е абсолютно неправомерно на този пост, з...

„Всеки посетител е билетче” - Борисов каза това по повод факта, че българският Лувър е вече готов. „Хиляди експонати от картини стоят в мазето на хранилището. Правителството не иска да върже един трафопост, за да не бъде открит този уникален музей, тъй като сме го правили ние”, отбеляза Борисов.

Вотът вероятно ще бъде внесен в петък, 18 октомври. Утре предстои гласуването на вторият вот на недоверие, с който ГЕРБ атакува регионалната политика на кабинета - от 13:20 часа.

Час преди Борисов да обяви намерението на ГЕРБ да внесе пореден вот на недоверие, премиерът Пламен Орешарски коментира, че от БСП са издръжливи, а въпросът е ГЕРБ докога ще издържат. Позицията му дойде след журналистическо питане докога кабинетът ще издържи на вотове на недоверие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика