X
 
 

Министерският съвет отпусна пари за Северозапада

936 0
Министерският съвет отпусна пари за Северозапада
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински
Министерски съвет гласува днес 2 200 000 лв. за Община Враца допълнителна субсидия.От тях 1 200 000 лв. ще бъдат вложени за реконструкция и разширяване на волейболното зала, която ще се превърне в зала с трибуни, съблекални и бани, а другият 1 000 000 лв. ще е за асфалтиране, съобщи кметът Калин Каменов.

С половината от парите за асфалтиране - 500 000 лв., ще бъдат обновени улици в селата на общината, а с останалата половина - в общинския център.

Ломският хирург Петър Червеняков представи автобиографията си „Към върха”

Книгата "Към върха" на известният хирург акад. Петър Червеняков беше представена в читалище „Постоянство 1856“ Лом. „...

 Правителството отпусна 3.6 милиона на Община Козлодуй .Един милион лева за реконструкция на гложенското читалище и 2.6 млн. лева за цялостно обновяване на централна градска част са гласувани на заседание на Министерски съвет на днес.

Още близо 7 млн. лв.  ще имат и монтански общини. Правителството отпуска средствата за 8 общини в Монтана. Най-много – 1милион100 хиляди лв.ще отидат в Лом. С тях ще се реконструира спортната зала. По 900 000 лв. ще получат в Бойчиновци – за ремонт на улици, във Вършец – за реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа в града и в Георги Дамяново, където ще се реконструират общински участъци. По 700 000 лв. гласува Министерски съвет за Брусарци, Чипровци, Якимово и Медковец. И трите общини ще ползват парите за пътни ремонти.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители