Дариха още компютри за онлайн обучение в Стара Загора

1965
Дариха още компютри за онлайн обучение в Стара Загора
Снимка: Община Стара Загора
Още 27 компютъра в подкрепа на нуждаещи се старозагорски ученици, за да могат обучението си онлайн бяха подарени днес. Те са дарение от две високотехнолигични фирми в Стара Загора - "Единамикс" и "Булбера" с посредничеството на народният представител Радостин Танев. Инициативата за осигуряването на техниката за нуждаещи се деца е на общинския съветник Николай Диков.

"Откликнах сърдечно на призива, защото в този момент хората, нямащи възможност да осигурят на децата си необходимите устройства, изпитват не само неудобство, но и затруднение при целия учебен процес", сподели Танев, който благодари на двете фирми, както и на софтуерната компания "Вистеон България". 

Компютрите ще се разпределят според информация на община Стара Загора, получена от директори на училища, и ще се съгласува с местната дирекция "Социално подпомагане". Началникът на отдел "Административно и информационно обслужване" на общинската администрация инж. Атанас Пашов пък ще подготви за работа устройствата.  

Кампанията остава отворена, за да бъдат подкрепени още семейства.

Вижте още:

Дариха автомобил за социалните услуги на община Стара Загора

Товарен ван Ford Courier от местното представителство на „Мото Пфое“ получи днес община Стара Загора. Ключовете на автомоби...

НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 9 април

 

 

 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители