X
 
 

Две жени в Старозагорско нарушиха карантината си 

1013
photo of Две жени в Старозагорско нарушиха карантината си 
Снимка: iStock/Guliver
Две досъдебни производства са образувани в Старозагорско заради неизпълнение на предписание за поставяне под карантина.

50-годишна жена от Раднево и 36-годишна жена от Стара Загора са нарушили предписаните им мерки против разпространението или появата на заразна болест.

Увеличава се домашното насилие у нас при извънредно положение

Домашното насилие се увеличава в условията на извънредно положение. Счита се, че причината е в социалната изолация и принудителното зат...

Районното управление в миньорския град и Второ районно управление в Стара Загора са образували досъдебни производства по  чл. 355 от Наказателния кодекс срещу нарушителките на карантинния им период, а материалите по случаите са предадени на Районна прокуратура - Стара Загора. 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители