Магистрала "Тракия" бе затворена от множество каси бира

1944
Магистрала "Тракия" бе затворена от множество каси бира
Снимка: iStock/Guliver
Движението по магистрала „Тракия” в посока Бургас-София беше блокирано от десетки каси бира. Алкохолът изпаднал от движещ се камион. Шофьорът е задържан, защото е бил в нетрезво състояние.

Камионът пътувал по магистралата, когато при по-рязко влизане в завой се откачат въжетата, които държат касите с пиво и те изпадат на пътното платно. При теста за алкохол, дрегерът показва, че водачът е със 1,76 промила алкохол. Пред журналисти обаче той отрича да се е качил пиян зад волана.

Огромно задръстване след тежка верижна катастрофа на магистрала "Тракия"

Заради верижна катастрофа е затруднено движението по АМ "Тракия". По данни на пловдивската полиция са се сблъскали четири автомобила....

След като беше извършен оглед на място от полицейските екипи, започна разчистването на пътното платно. Движението вече е нормализирано.

 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители