Нови 5G смартфони от Xiaomi в А1

5387
Нови 5G смартфони от Xiaomi в А1
Снимка: A1

Портфолиото с 5G устройства на А1 се разширява с три нови модела на глобалния технологичен бранд Xiaomi. Вече се предлагат Xiaomi Mi 11i 5G и топ флагманът Xiaomi Mi 11 Ultra 5G, а в следващите дни ще започнат продажбите и на още един модел на Xiaomi - Redmi Note 10 5G. И трите смартфона вече са съвместими с мрежата от пето поколение на А1 – 5G ULTRA, което означава, че новите им собственици ще могат да се радват на скорости над 1000 Mbps, след като ги закупят с 5G план от А1. 

Mi 11i е много подходящ за кинематографична фотография и съчетава изключителна производителност и превъзходен дисплей с Dolby Atmos аудио. Основният сензор на камерата му има 108 мегапиксела, което му позволява да снима с резолюция от 12 000 х 9 000 пиксела. Тройната основна камера включва и 119° ултраширокоъгълна камера и телемакро камера с фокусно разстояние еквивалент на 50mm. Любителите на високите технологии пък ще оценят възможностите на модерния процесор Qualcomm Snapdragon 888. Производителят го определя като най-мощният на пазара в момента за Android устройства. Именно той позволява на устройството да се възползва от пълния потенциал на 5G ULTRA. 

Премиум изработката на Xiaomi Mi 11i 5G го доближава до флагманите на серията. Но всъщност той е по-скоро в средния ценови клас и може да бъде закупен на цени от 699,99 лева в брой или 33,99 лева на месец в комбинация с тарифен план Unlimited Ultra oт А1. 

Водещият флагман на Xiaomi е друг – 6,81-инчовият Xiaomi Mi 11 Ultra 5G. Комбинацията от прецизна тройна камера, модерен четворно заоблен 120Hz AMOLED WQHD+ дисплей, мощен 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 888, както и най-новото поколение покритие на екрана Corning Gorilla Glass Victus, са само малка част от акцентите в смартфона. Особено характерен за модела е и вторият мини-дисплей на гърба на устройството, който помага с полезна информация и позволява на потребителите да си направят селфи и с помощта на основната камера.  

Любителите на смартфон фотографията непременно ще забележат характерния гръб за Xiaomi Mi 11 Ultra 5G. Трите големи обектива предлагат комбинация от 50 + 48 + 48 мегапиксела, което нарежда камерата на този смартфон сред най-прецизните в портфолиото с устройства на А1. И трите камери на телефона поддържат 8K 24fps видео, като осигуряват отлично качество на картината и точно, динамично възпроизвеждане на светлината и сенките. Той може да бъде закупен за 1799,99 лева в брой или 83,99 лева на месец при подписване на двугодишен договор за тарифен план Unlimited Ultra

И двата модела на Xiaomi - Mi 11i 5G и Mi 11 Ultra 5G се предлагат в комплект с практичната смарт гривна на Xiaomi Mi Band 5. Освен че може да се свързва със смартфона, тя е и много добър помощник за тези, които искат да се погрижат за здравето си. Със своите сензори, тя дава ценна информация за физическата активност. 

Другото устройство на Xiaomi - Redmi Note 10 5G е първият представител на Redmi Note серията сред предложенията на А1, който може да работи с мрежите от пето поколение. Това е възможно благодарение на процесора - MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G. В него са скрити още батерия със солиден капацитет от 5000 mAh, 128 GB вградена памет и 4 GB RAM. 

Закупилите устройството от А1 ще го получат в комплект с безжични слушалки ttec  SoundBeat+ и смарт гривна Mi Band 4C, също от бранда Xiaomi. Цените на този смартфон започват от 169.99 лева в брой или 7.99 лева на месечно на изплащане, в случай че бъде закупен с тарифен план Unlimited Ultra oт А1. Началото на продажбите му магазинната мрежа на телекома и онлайн на А1.bg ще започне до дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com