Синът на Боб Марли пристига със Snoop Lion

16546
Синът на Боб Марли пристига със Snoop Lion

Броени дни ни делят от концерта на хип-хоп изпълнителя Snoop Dogg. На 8 юли той ще пристигне в България заедно с един от синовете на легендарния реге изпълнител - Боб Марли, съобщават организаторите.

Съвсем скоро Snoop, известен вече и като Snoop Lion, издаде последния си албум "Reincarnated" вдъхновен именно от ямайския певец. Кои знаменитости Snoop е взел със себе си още и кои ще му правят компания по време на концерта в зала Арена Армеец предстои да разберем съвсем скоро.

Графити фест Drop It Like It’s…Snoop Dogg

Организаторите на концерта на Snoop Dogg, който ще пристигне в София на 8 юли, са подготвили специална изненада тази събота, 15 юни &nd...

Докато очакват рап звездата да пристигне на родна земя, най-големите му фенове могат да се забавляват заедно със специалните листчета за свиване прикрепени към картичките на Snoop Dogg.

Картичките с лика на известния хип-хоп изпълнител е по дизайн създаден ексклузивно за България и е изцяло съобразен с исканията на звездата.

Едно от изискванията на Snoop Dogg към организаторите на концерта е да му бъдат предоставени и качествени пурети за престоя му в България.

Билети за събитието търсете в мрежата на TicketPro, в зала Арена Армеец, както и online на www.ticketpro.bg. Цените на билетите са от 60 до 120 лв. в зависимост от разположението на местата в залата.

Скейт парти точно преди концерта на Snoop Dogg

Лятото започна и е време за много забавления. Един от най-обичаните хип-хоп изпълнители за всички времена - Snoop Dogg, ще ви очаква на...

Всичко около предстоящия концерт на Snoop Dogg, известен и като Snoop Lion, феновете му в България могат да следят в официалната фен страницата във фейсбук www.facebook.com/SnoopDogg.Bulgaria и от официалния сайт на концерта на Snoop в София http://www.snoopdogginsofia2013.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com