Светльо&The Legends с концерти на открито

4959
Светльо & The Legends с концерти на открито

Светльо&The Legends се готвят за два големи концерта в Пловдив и София. Първият от тях, този под Тепетата, ще се случи на 15-ти юни, петък. Мястото е популярното в града Лятно кино "Орфей". Капацитетът му е над 1000 души и разполага с качествено оборудване. Светльо Хиподилски не е изнасял концерт в града вече повече от половин година и пристигането му се очаква с повишен интерес.

Вторият лайв, който също ще бъде на открито, е предвиден за София. Датата за големия концерт в столицата е 20-ти юни, сряда. Домакин ще бъде клуб Pork Pie в Борисовата градина. Светльо&The Legends свириха за последно там точно преди година и събраха близо 1500 души.

Бандата на Джанис Джоплин започва турне от Сърбия

Американската група "Big brother and the holding company" на рокпевицата Джанис Джоплин започва европейско турне с концерт тази вечер в...

Лятно кино "Орфей" (15-ти) и Порк Пай (20-ти) ще отворят врати в 19:30 ч., а началото на събитията е обявено за 20:30. Билети и за двете мероприятия вече се продават в мрежата на Ticketstream.bg. Цените им на предварителна продажба са 8 лв. за Пловдив и 6 лв. за София, като на самите дати и места сумата ще бъде съответно 10 и 8 лв. Касите: Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Строежа, Бар Петък, Ориндж, TBI Credit. Препоръчва се предварителното закупуване на билети.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com