Пожелания за Цветница 2024

40736
Пожелания за Цветница 2024
Снимка: iStock

Наближава Цветница! Тази година празникът се пада на 28 април, неделя, седмица преди Великден. На този ден празнуват всички с прекрасните имена на цветя.

Кой празнува имен ден на Цветница?

На този ден празнуват всички с имената Аглика, Албен/а, Божура, Биляна, Боряна, Бегония, Виолета, Венета, Върбан, Гроздан/ка, Дафина, Детелин/а, Дилян/а, Елица, Енчо, Жасмина, Здравка/о, Иглика, Карамфилка, Камелия, Лилия, Лозан, Латинка, Маргарита, Малина, Невен/а, Пламен/а, Роза, Росица, Росен, Розалия, Смирна, Теменужка, Трендафилка, Цветанка, Цвета, Цветелина, Явор, Ясмин и производните им.

Пожелания за Цветница

🌷Честит имен ден на най-прекрасната жена! Нека пролетта живее вечно в душата ти! Нека усмивката ти цъфти като нежна роза през лятото и да стопля всички около теб. И нека целият ти живот е един безкраен празник.

Цветница 2024 - кога се пада и какво се прави

🌷Честит имен ден! Нека звънкият ти смях тече като река и в живота ти винаги да има място за чудеса. Нека твоят ангел пазител разпрери на теб крила и с лекота да сбъднеш всяка своя мечта!

🌷Носи с гордост името си и нека то да ти донесе много късмет! Нека цветята на вярата винаги да цъфтят в твоята добра и чиста душа. Пожелавам ти миговете на щастието ти да траят вечно.

🌷Днес е твоят празник, ти имаш имен ден. Нека красотата винаги огрява бездънните ти очи! Нека твоят дом бъде изпълнен с щастие и светлина! Нека твоята великолепна усмивка засенчи всичко лошо на света.

🌷Днес имен ден има една прекрасна жена! Пожелавам ти винаги да си здрава и никога да не падаш духом. Пожелавам ти щастие и доброта. Нека красотата ти да цъфти като роза, да не увяхва и да омайва безкрайно!

🌷Честит имен ден! Нека искрата в очите ви винаги да озарява всичко около теб. Нека здравето и щастието са твой верен другар.

🌷Честит имен ден! Пожелавам ти да цъфтиш като роза в градината, да блестиш като звезда в небето и да огряваш всички с топли лъчи като слънце! Пожелавам ти винаги добро настроение, крепко здраве и безгранично щастие.

🌷Честит имен ден! Нека щастието се стича към теб от небето, като капчици летен дъжд. Пожелавам ти всеки момент от живота ти да е изпълнен с радост! Нека здравето, щастието и късметът са винаги с теб!

🌷Нека ангел бди над живота ти! Нека бедата не те познава! Нека скръбта бяга от теб! Нека приятелите ти не те забравят! Нека радостта, щастието и успехът като звезда лъчезарна винаги да греят над теб!

🌷Честит имен ден! Днес твоят ангел пазител ще запали три свещи за теб - първата за любов и вечно щастие, втората - за добротата и прямота, а третата, за да те пази от беда!

🌷Нека името ти звучи гордо днес, в този светъл ден. И нека звездата на щастието да блести в небето за теб! Нека животът ти е изпълнен със здраве, радост, късмет и топлина.

🌷Ангел белокрил лети днес в небето и докосва нежно душата, защото в този светъл ден празнуваш ти с името на най-красивото цвете. Нека този ангел бди винаги над теб, да те следва навсякъде и да ти помага по пътя на живота. Нека той озари живота ти с бяла светлина и да ти помогне да сбъднеш мечтите си!

Цветница 2024 - пълен списък на празнуващите имена

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка

6 неща, които носят само жените с високо самочувствие

Коя река е най-големият приток на Дунав?

Кои са най-добрите комплименти за мъж?

Какво се случва с тялото ни, когато прегърнем дърво?

Как да заспим ефективно, за да имаме по-дълбок сън през нощта?

Археолози в Хърватия откриха метален шлем на 2500 години в илирийска гробна могила

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Как да отслабнем след поредицата от празници?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com