До 20 септември ще приключат ремонтните дейности по асфалтовата настилка на пътя Кричим-Девин

1001
До 20 септември ще приключат ремонтните дейности по асфалтовата настилка на пътя Кричим-Девин
Снимка: Actualno.com

Интензивно е движението по входно-изходните артерии на Пловдив, съобщи за Радио „Фокус" - Пловдив дежурен в Областно пътно управление. Образуват се задръствания. Натоварено е и движението по пътя Асеновград-Смолян. Ремонти има при км 29, 32, 33 и 39 по трасето. Ремонтните дейности по трасето трябва да приключат до края на месец септември. Обрушването на скатове и укрепването на свлачищни процеси по пътя Асеновград-Смолян продължава при км 28. Дейностите са с краен срок до 20 октомври. Пропаднали са участъци от пътя Ситово-Лилково. Движението се осъществява в една лента до второ нареждане.

Ограничено е движението на МПС в участъка от 134 до 139 км по АМ „Тракия”, в посока София, поради ремонтни дейности. Движението в района се извършва двупосочно в платното за София, като срокът за ремонтните дейности е до 15 ноември. До 28 октомври ще бъде затруднено движението по АМ „Тракия“ при пътен възел „Север“ при км 126 и по моста над р. Пясъчник при км 127, поради извършване на ремонт и рехабилитация на двете съоръжения. Пътен възел „Север“ е при пресичането на автомагистралата с второкласния път II-64 Карлово – Пловдив.

Майките на деца с увреждания в Смолян негодуват, но няма да протестират

Напрежение и недоволство има и сред майките на деца с увреждания от Смолянска област срещу новия етап от програмата „Личен асисте...

Рехабилитацията се извършва като част от лот 14 от програма „Транзитни пътища V“. На участъците ще има необходимата пътна сигнализация. По време на ремонта движението по второкласният път II-64 Карлово - Пловдив, който минава под магистралата ще се осъществява двупосочно в една лента. По пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград е забранено движението на тежкотоварни автомобили над 12 т, поради влошеното транспортно-експлоатационно състояние на стоманен мост над река Марица. Обходният маршрут е през Стара Загора-Поповица-път I-8. По пътя Белица-Загражден-Давидково, участъкът от км 13 до км 18 е затворен за движение поради разрушена настилка.

Извършват се ремонтни дейности на асфалтовата настилка по пътя Кричим-Девин, на територията на Кричим. Движението се осъществява с пропускателен режим и се контролира от сигналисти. Ремонтните дейности трябва да приключат до 20 септември. Призовават се водачите да шофират внимателно и със съобразена скорост, както и да се съобразяват с пътната сигнализация, за да не се създават предпоставки за възникването на пътнотранспортни произшествия.

Трафикът в Пловдив е интензивен към този час на деня, като преминаването през светофарните уредби отнема около 6-7 минути. Образуват се задръствания в централната градска част. Призовават се водачите да шофират внимателно и със съобразена скорост.

Снимка: архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СМОЛЯН:

Пожарникари спасиха туристка със счупен крак в "Каньона на водопадите" (СНИМКИ)

Вижте листата на "Има такъв народ" за парламентарните избори на 9 юни в 22 МИР - Смолян

Вижте листата на БСП за парламентарните избори на 9 юни в 22 МИР - Смолян

Вижте листата на ДПС за парламентарните избори на 9 юни в 22 МИР - Смолян

Вижте листата на ПП-ДБ за парламентарните избори на 9 юни в 22 МИР - Смолян

Вижте листата на ГЕРБ-СДС за парламентарните избори на 9 юни в 22 МИР - Смолян

Партиите в Смолян не се разбраха: Ръководителите на РИК са назначени служебно

Глобиха мъж за хиляди левове: Продавал фалшиви сертификати по време на пандемията

Абитуриенти с носии поканиха любимите си учители на бал в Смолян (СНИМКИ)

Абитуриенти изненадаха учителка с хиляди бележки по колата (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Смолян