39 екипажа в рали-спринт „Сливен”

1919
39 екипажа в рали-спринт „Сливен”
Снимка: BULSIM
Първото издание на Рали-спринт „Сливен” ще се проведе в почивните дни край Сините камъни. Състезанието ще се проведе по пътя към връх „Българка“ и в местността „Абланово”.

Заявки за участие са подали 39 екипажа, между които победителите в изминалите два шампионата и редица топ пилоти от страната.

Повечето от пострадалите при вчерашното рали край Шумен са изписани от болницата

Повечето от пострадалите при вчерашното рали край Шумен са изписани от болницата. Петима от зрителите, ударени по време на третия манш...

Ралито е с пет скоростни етапа, като за публиката е предвиден и един специален скоростен етап. Той ще се проведе от 14.30 часа в неделя, в района на спортна зала „Асеновец” в квартал „Клуцохор”. Церемонията по награждаването ще се състои веднага след приключването му.

Във връзка с провеждането на състезанието от 9 часа в неделя ще бъде затворен пътят от град Сливен към връх „Българка”.

Временна организация на движението ще бъда въведена в района на зала „Асеновец” след 13 часа в неделния ден.

Организатори на Рали-спринт „Сливен” са Община Сливен, АСК „Булсим”, АСК „Дианел” и АСК „Проспийд”.

Дами превърнаха центъра на София в екстремна писта (СНИМКИ)

На 25 май центърът на столицата се превърна в една екстремна писта за представителките на нежния пол. Дамско рали Благовещение успя да ...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители