Бойко Борисов: След Кольо Фичето и други български строители могат да се нарекат строители

2226
Бойко Борисов: След Кольо Фичето и други български строители могат да се нарекат строители
Снимка: Актуално
"Дето се вика, след Кольо Фичето и други български строители могат да се нарекат строители". Това каза Бойко Борисов в Стара Загора, отговаряйки на въпрос за моста на Шипка.

Той заяви, че съоръжението е напълно готово и препоръча на журналистите да отидат да го видят, защото е уникално. До две години ще бъдат пробити и тунелите под Шипка с взривен способ, защото иначе нямало да е изгодно. 

Борисов ще настоява Брюксел да спре с нападките към Турция заради атаката в Сирия

Премиерът Бойко Борисов заяви, че ще настоява пред Брюксел да спре с непрестанните нападки към Турция. Това съобщи самият той във видео...

"Първо ще направим автомагистрала "Хемус". Тя ни е приоритет. После едновременно с нея, онзи ден отпуснахме близо 800 милиона за пътя Ботевград - Мездра, околовръстните на Видин, Враца и Монтана", заяви премиерът и увери, че "Хемус" ще е готова до 2 - 3 години. Стара Загора обаче не може да чака четирилентова връзка с АМ "Тракия" и Борисов заяви, че не иска нищо да обещава сега, за да не сметнат опонентите на ГЕРБ, че е предизборно. 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 3 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
    Нека пресметнем: От смърта на Никола Фичев са изминали... има-няма 138 години. Значи, ако отидем напред в бъдещето, от днешна дата след 138 години ще бъде 2157 година. Дали някой ще знае кой е Бойко Методиев Борисов през 2157 година? Съмнявам се някой да го знае. А Кольо Фичето вероятно и тогава ще го помнят!
    : 2 !
  • Анонимен 2 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
    Хвалипръцко какво открива - да не би да са 5-6 завода всеки ден или магистрала с космическата дължина 1 километър ? Ама той си го каза : "Аз съм прост", е какво да му коментираме !
    : 4 !
  • Анонимен 1 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
    ТоА пеерас научи ли се да гълта или продължава да плюе кат ПръвПростак а Вилаета?
    : 5 !
  • българин 1.1 българин преди 4 години Профил на трол?
    Вярно, че е простакът на републиката, но с просташки коментари по-добър и грамотен няма да стане, неговите словоблудства, лъжи и хвалби са достатъчни за да бъдат коментирани по същият начин.
    : 4 !