Феновете на Локомотив Пловдив се обединиха в помощ на болно момче

492
Феновете на Локомотив Пловдив се обединиха в помощ на болно момче
Снимка: Actualno.com / Facebook
Фенклуб "Локомотив Пловдив" се включи заедно с играчите от първия отбор на клуба в инициативата #ЗаедноЗаВлади! Това съобщиха на фейсбук-страницата на привържениците на Локо.

Специално за благородната кауза капитанът на тима Димитър Илиев дари своя фланелка с номер 14 с автографи от играчите на целия отбор, която ще бъде разиграна на специално организиран търг. Той ще се проведе на страницата на фенклуба във Фейсбук. Началната цена е 100 лева, а крайният срок за търга е 6 февруари в 19,26 часа. 

Бургазлии са събрали 10 тона пластмасови капачки за една година

Около десет тона са събраните пластмасови капачки, стана ясно на рождения ден на кампанията. Тя е насочена към опазване на околната сре...

Всички събрани приходи от него ще бъдат дарени на Владислав Кипров, който се бори с коварно заболяване. За момента средствата за операцията на момчето вече са събрани и на 1 фавруари то ще пътува за Хановер, Германия, за да премине през животоспасяващата процедура. Организаторите на кампанията уточняват, че следоперативният период е дълъг и труден, като вероятно Влади ще се нуждае от още доста средства за скъпоструващото последващо лечение. Повече информация за състоянието на момчето и за начините, по които всеки желаещ може да помогне, може да бъде намерена ТУК.

Това не е първата подобна инициатива на капитана на Локо. През декември Димитър Илиев, който бе избран за Номер 1 за 2018-та година от феновете на отбора, обяви, че дарява за благотворителност фланелката си от мача срещу Ботев в Коматево. Тогава "черно-белите" победиха с 1:0, като голът отбеляза именно Митко Илиев. Средствата от продажбата бяха дарени за лечението на малкия Теодор Красенов Георгиев, който е с диагноза хипоплазия на зрителния нерв.

Младежкият общински съвет в Стара Загора с поредна благотворителна инициатива

Тазгодишната кампания на Младежкия общински съвет (МОС) е за хора в нужда и стартира в понеделник, 28 януари. „Ние, а и всички гр...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители