И старозагорските майки на деца с увреждания искат оставката на Симеонов

1036
И старозагорските майки на деца с увреждания искат оставката на Симеонов
Снимка: БГНЕС
Протест с искане за оставката на Валери Симеонов пред Областната администрация в Стара Загора организират майките на деца с увреждания на 22 октомври от 18:00 часа, предаде кореспондентът на Actualno.com.

Поводът за недоволството и отвореното им писмо, което те разпространиха, е изказването на вицепремиера преди дни, когато той коментира, че децата са “уж болни”, а майките - “кресливи”.

Марешки смята, че Каракачанов и Симеонов излагат правителството

Двамата вицепремиери Каракачанов и Симеонов са черните овце в правителството. Това са хората, които излагат българското правителство. Т...

Старозагорските майки заявяват в писмото си, че изказът на Симеонов “е не само обиден по отношение на адресатите на фразата, но е и недопустим за нивото, на което Вие, за жалост, се намирате, г-н вицепремиер“.

Припомняме, че в утрешния 22 октомври по обед пред Министерски съвет граждани ще поискат оставката на Валери Симеонов с протестна акция.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители