Младежи канят бургазлии на благотворителен бал

1505
Младежи канят бургазлии на благотворителен бал
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
„Всички сме едно семейство“ - това е мотото на благотворителния бал в Бургас, който ще се проведе на първи декември от 20 часа в хотел „Мираж“. Всички хора с добри сърца са поканени да се включат в каузата за българското образование. Неговата цел е със събраните средства да се оборудва кабинети по първа долекарска помощ и за оказване на първа помощ на ученици.

Благотворителното събитие е  под  патронажа на Областния управител на Бургас Вълчо Чолаков и със съдействието на Български  Червен Кръст в града.

Национално сдружение „Младежки глас“ организира благотворителния коледен бал за осма поредна година.

Художници представят историята на пристанището в Бургас

Картини на известни художници показват как се е променяло пристанище Бургас през годините. Те са от фонда на порта и са дело на признат...

Събитието е с куверт в размер на 25 лева. През годините събраната сума е 25 877  лева. Тя е дарена на БЧК-Бургас за хуманни каузи в подкрепа на децата на града.

 

 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители