X
 
 

Пловдивчани украсяват истински коледни дръвчета в центъра на града

378
photo of Пловдивчани украсяват истински коледни дръвчета в центъра на града
Снимка: Actualno.com / Елин Андреев
Десетки пловдивчани се включиха в украсяването на живите дръвчета, поставени от община Пловдив в центъра на града. В началото на седмицата 25 малки живи смърча в саксии бяха разположени на стълбите на Каменица от работници на ОП „Градини и паркове“, като инициативата е под надслов „Украси елха“.

Към днешна дата почти всички дръвчета са в празнична премяна, като сред включилите се са служители на здравни институции, на общински предприятия, както и ученици. Днес своята коледна украса сложиха и талантливите момичета и момчета от пловдивския „Арт Войс Център“. Предстои това да направят и учениците от Националната гимназия за сценични и екранни изкуства с лично изработени от тях уникални декорации.

Дръвчетата са разположени на едно от любимите през последните години за туристи места за снимки в града - около надписът "Together". Те са с височина 1,50 - 1,80 метра и са отгледани в разсадника на "Градини и паркове". Предстои след Коледните и Новогодишни празници в средата на януари дръвчетата да бъдат засадени в някой от пловдивските паркове.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com

Етикети:

0 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Дневен хороскоп за 13 декември

Овен През този ден ще бъдете силно изкушени. Не бързайте да консумирате щастието си веднага, нищо че ви е в кърпа вързано. Насладете с...