С 1300-кубикова "Хонда" Дядо Коледа пристигна в Стара Загора (СНИМКИ)

502
С 1300-кубикова "Хонда" Дядо Коледа пристигна в Стара Загора (СНИМКИ)
Снимка: Актуално
Мото Дядо Коледа, Царкиня Снежанка и куп джуджета, яхнали своите мотори, радват старозагорските деца днес. Инициативата за общоградския празник е на мото клуб "Волните ездачи", а белобрадият старец пристигна с асистентката си на 1300-кубиков мотоциклет "Хонда". 

Нови елени на Дядо Коледа в Стара Загора (СНИМКИ)

С детски празник премина представянето на новите светещи елени, които ще радват старозагорските малчугани за коледните и новогодишните ...

Най-важните гости на старозагорските деца пристигнаха ескортирани от над 30 мощни машини, яхнати от "волни старозагорски ездачи". 

Стотици деца се бяха събрали на централния площад на Стара Загора да посрещнат Дядо Коледа и Снежанка и да се насладят на концерта, в който участват част най-добрите вокални и танцови детски групи. 

В синьо-бяло грейна коледната елха в Стара Загора (СНИМКИ)

Стотици старозагорци се събраха на площада пред сградата на общината, където днес посрещнаха Дядо Коледа и беше запалена коледната елха...

За поредната празнична инициатива на "Волните ездачи" най-новия си коледен хит „Лепило за брада“ е изпратил Стефан Вълдобрев. Той ще бъде изпълнен от детска музикална формация „Звездопад". 

След концерта добрият старец, в когото се е превъплътил мотористът с големи габарити Наско, ще раздаде и подаръци за децата от Града на липите. 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители